Ötödszörre is segíthettünk – mert ismét sokan segítettek

A sulikezdés senkinek sem könnyű; de van, akinek sokkal nehezebb. Immár hagyományosan az augusztus a tanszeradomány gyűjtés ideje a székesfehérvári Next Stop Üzletközpontban. A „Gondtalan sulikezdés” program keretében iskolaszereket (pl. színes ceruzákat, tollakat, festékeket, füzeteket), illetve jó állapotú iskolatáskákat lehetett leadni adományként a bevásárlóközpontban, amivel a segítő szándékú emberek örömmel támogatták a Székesfehérvári járásban élő nehezebb sorsú családokat.

 

Ahogy eddig, úgy idén is a Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ aktív közreműködésével zajlott az esemény: ők koordinálták az adományok összegyűjtését és szétosztását egyaránt. Ezen a munkán kicsit mi is “nehezítettük”, növeltük a feladatot, ugyanis az összegyűlt termékek értékével megegyező mértékű támogatással egészítettük ki az akciót. Az adományokat már a becsengetés előtti napokban meg is kapták a támogatott családok gyermekei.

 

„Jobb adni, mint kapni” – tartja a mondás. Tudjuk, láttuk, mennyi segítőkész ember van Székesfehérváron. Köszönjük mindenkinek, aki elhozta a pluszban vásárolt tanszereket vagy a megunt iskolatáskákat, így téve könnyebbé más környékbeli családok iskolakezdését. Idén ismét 40 családot támogathattunk – közös erővel.

Jövőre folytatjuk!

 

Kapcsolódó bejegyzések

kep02

Gondtalan Sulikezdés Program 4.0

A fehérvári Next Stop Üzletközpont évek óta rendszeresen, augusztus közepén szervezi meg tanszeradomány gyűjtő akcióját az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központtal karöltve. Az
Next_School_adomanygyujtes

Gondtalan Sulikezdés Program 3.0

A Next Stop Fehérvár már harmadik éve dolgozik együtt a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központtal azon, hogy a szerényebb körülmények között élő diákok iskolatáskája
Next_School_adomanygyujtes

Gondtalan Sulikezdés Program – Idén is megszerveztük tanszeradomány-gyűjtő akciónkat

A hagyományteremtő, második iskolakezdési kampányunkat – a tavalyi évhez hasonlóan -,augusztus közepén rendeztük meg a Székesfehérvári Család – és Gyermekjóléti Központ munkatársai aktív közreműködésével.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás