Gondtalan Sulikezdés Program 4.0

A fehérvári Next Stop Üzletközpont évek óta rendszeresen, augusztus közepén szervezi meg tanszeradomány gyűjtő akcióját az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központtal karöltve. Az idei adakozás talán még fontosabb volt, mint az eddigiek, hiszen a pandémia a legelesettebbeket érintette a leghátrányosabban.

Rengeteg új iskolai tanszer, taneszköz (színes ceruzák, füzetek, festékek, tolltartók, táskák stb.) került leadásra az adománygyűjtő ponton az ötnapos program alatt. Mint mindig, vállalatunk idén is 100.000 forint értékű tanszercsomaggal járult hozzá a program sikeréhez. A segítő szándékú fehérvári lakosoknak hála így közel ötven fehérvári és környékbeli család számára vált könnyebbé az iskolakezdés.

Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ szakemberei nemcsak az adományok átvételénél vették ki részüket a munkából: ők jelölik ki a támogatott családokat és állítják össze nekik a csomagokat augusztus végén.

Kapcsolódó bejegyzések

Next_School_adomanygyujtes

Gondtalan Sulikezdés Program 3.0

A Next Stop Fehérvár már harmadik éve dolgozik együtt a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központtal azon, hogy a szerényebb körülmények között élő diákok iskolatáskája
Next_School_adomanygyujtes

Gondtalan Sulikezdés Program – Idén is megszerveztük tanszeradomány-gyűjtő akciónkat

A hagyományteremtő, második iskolakezdési kampányunkat – a tavalyi évhez hasonlóan -,augusztus közepén rendeztük meg a Székesfehérvári Család – és Gyermekjóléti Központ munkatársai aktív közreműködésével.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás