Next_School_adomanygyujtes

Gondtalan Sulikezdés Program 3.0

A Next Stop Fehérvár már harmadik éve dolgozik együtt a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központtal azon, hogy a szerényebb körülmények között élő diákok iskolatáskája is megteljen az iskolakezdéshez szükséges taneszközökkel.

Next_School_adomanygyujtes

Az ötnapos program keretében a sok helyi és környékbeli lakos mellett két sportegyesület is aktív szerepet vállalt az akcióban. Emellett a Next Stop Üzletközpont sem „csak” házigazdája az eseménynek: 100.000.- Ft értékű tanszeradománnyal járultunk hozzá a program sikeréhez.

A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai nem kizárólag az adománygyűjtő ponton voltak jelen a programban, hiszen ők jelölik ki azokat a családokat is, akiknek segítenek a városban, valamint a székesfehérvári járás településein.

A Gondtalan Sulikezdés Program keretében idén már több mint 50 család iskolakezdését sikerült könnyebbé tenni, ez fantasztikus eredmény! Köszönjük, hogy csatlakoztatok akciónkhoz!

Next_School_adomanygyujtes

Kapcsolódó bejegyzések

Next_School_adomanygyujtes

Gondtalan Sulikezdés Program – Idén is megszerveztük tanszeradomány-gyűjtő akciónkat

A hagyományteremtő, második iskolakezdési kampányunkat – a tavalyi évhez hasonlóan -,augusztus közepén rendeztük meg a Székesfehérvári Család – és Gyermekjóléti Központ munkatársai aktív közreműködésével.
NextStop_tanszeradomany

Megtöltöttük tanszerrel a fehérvári tanulók iskolatáskáját!

Ötnapos akciónk során rengeteg tanszer és használt, de jó állapotú iskolatáska gyűlt össze a segítségetekkel; ezekből a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai a

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás