Aktualitások

Nézd meg a legújabb női kollekciónkat és válogass a sok-sok divatos őszi darab közül! Az ajánlat 2021.09.16-tól 2021.09.22-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.
Szeptemberben is naponta megújuló őszi árukészlettel várunk országszerte minden üzletünkben! Fedezd fel páratlan kínálatunkat és hagyd, hogy elragadjon Téged is, a több ezer különleges
Most igazán megéri nagyban gondolkodni: válassza a 15kg-os kiszerelésű FitActive eledeleket most még kedvezőbb áron, 20% kedvezménnyel!
Válassz könyvet őszi estékre, akár 70% kedvezménnyel! Ne hagyd ki az akciót és válogass több száz népszerű könyvünk közül akár könyvesboltjainkban, akár webshopunkban!
A tavasszal virágzó hagymások elültetéséhez az őszi időszak a legalkalmasabb. Most kell hát cselekedni! A tavasz első hírnökei a hagymás virágok, amik a hó
A legkellemetlenebb őszi időjárásban sem kell üresen hagynunk az ágyásokat és balkonládákat! Árvácska, díszkáposzta, díszparadicsom, veronika, őszirózsák és még számos másik őszi virág akciósan
A hangafélék családjába tartozó csarabok (Calluna vulgaris) népszerűsége évek óta nő, már-már a krizantémokéval vetekszik. Erikák és csarabok már 495 Ft-tól.
Millió virág ősszel is!  A hatalmas viráglufikat alkotó gömbkrizantémoknak nincsen ősszel párja! Már augusztus végétől kaphatók az Oázisban!
DM legfrissebb online újság:
Aktuális Aldi akciók
Előző
Következő