KATTINTS AZ ÜZLET LOGÓJÁRA A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT!

RAKTÁRHELYISÉG BÉRLÉS

170 m2-es raktárhelyiség kiadó a Next Stop Üzletközpont vásárlóktól elzárt területén.
A bérléssel kapcsolatban az info@nextstop.hu címen várjuk a megkereséseket.

BANKAUTOMATA (ATM)
Van úgy, hogy a bankkártyán kívül, néhány bankó is nélkülözhetetlen a pénztárcában.
Készpénzfelvételi lehetőséget az üzletközpont aulájában találsz.

ÜZLETHELYISÉG BÉRLÉS
Bővebb információ: 06 30 274 67 69

 

WIFI

Nemcsak az üzletek kínálatát böngészheted kedvedre, hanem az internetet is! Az üzletközpont egész területén ingyenes Wi-fi áll Vásárlóink rendelkezésére.

NEXT CAFE KÁVÉZÓ ÉS BÜFÉ
Mindig van valaki, aki hamarabb ér az üzletközpontba, és várnia kell a többiekre. Akadnak, akik a bevásárlás végeztével szívesen megjutalmazzák magukat valamivel. És vannak, akik kifejezetten ide indultak….

A Next Cafe Kávézó és Büfé frissen főzött kávéval, üdítőkkel, valamint szendvicsekkel és süteményekkel várja az üzletközpont vásárlóit.

Homasita

Magyarország vezető autófelszereléssel és autóápolással foglalkozó importőr cége egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A termékpalettáján lévő több mint tízezer féle árucikket 12 ország mintegy 200 gyártójától vásárolja. Jelenleg beszállítói döntő többsége az Európai Unió tagállamaiból és a Távol-Keletről kerül ki. Fokozatosan bővülő termékválasztékába a piaci igényeknek megfelelően a hazai gyártású cikkek is bekerültek.

Nyitvatartás:

H-Szo: 10:00 19:00
V: 10:00 18:00

www.homasita.hu

Aktuális akcióink

Euronics

Az Euronics célja, hogy egy világhálózat részeként elvigye az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben. Az Euronics áruház egy családias légkörű hely, ahol figyelnek a vásárlók igényeire, szakértő, de könnyen érthető módon válaszolnak a kérdésekre. Képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal, és kibővített szolgáltatási körrel állnak a vevők rendelkezésére.

Nyitvatartás:

H-Szo: 10:00 19:00
V: 10:00 16:00

www.euronics.hu

Aktuális akcióink

Nemzeti Dohánybolt

A légkondicionált, akadálymentesített üzletben a dohánytermékek, alkoholos és üdítőitalok, valamint energiaitalok széles kínálata mellett kávéautomata szolgálja a vevők kényelmét. Az üzlethelyiségben nemcsak lottózó működik, sorsjegyet is lehet vásárolni, illetve az elektronikus mobilegyenleg feltöltés lehetősége is biztosított.

Nyitvatartás:

H-Szo: 7:00 20:00
V: 8:00 18:00

Aktuális akcióink

Dance Studio NAGY-KUTHY

Szeretettel várjuk régi és új növendékeinket !

http://www.facebook.com/MercedesandZoltan

30/9-336-377

dw.production@yahoo.com

 

Aktuális akcióink

Aldi

A Székesfehérvár, Holland fasor 1. szám alatt található, 900 négyzetméteres eladótérrel rendelkező ALDI áruház helyben sütött pékáruval, az ALDI-ra jellemző magas minőségű és széles termékkínálattal, udvarias kiszolgálással és kihagyhatatlan akciókkal várja vásárlóit a hét minden napján.

Nyitvatartás:

H-Szo: 7:00 20:00
V: 7:00 19:00

www.aldi.hu

Aktuális akcióink

Fressnapf

Magyarországi viszonylatban a legszélesebb árukínálat várja a Fressnapf üzletekben a hobbiállat-tartókat. Az ismert márkákon túlmenően „sajátmárkás” Fressnapf-termékek színes palettája is elérhető: az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig minden megtalálható a polcokon. A kedvező árak és széles választék mellett állatszerető, jól felkészült eladók teszik egyszerűvé és kellemessé a vásárlást.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 18:00

www.fressnapf.hu

Aktuális akcióink

Pepco

Többet kevesebbért… minden nap. A ruházati, konyhai és lakberendezési termékeket, textíliákat mindig kedvező áron találják meg a vevők a Pepco üzletekben. A diszkontlánc széles, jó minőségű termékkínálattal és megfizethető árakkal várja vásárlóit.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 19:00
V: 9:00 17:00

www.pepco.hu

Aktuális akcióink

Háda

Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése. Angliából, Skóciából és Svájcból importált használt ruhái a vásárlók számára kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak. Ez utóbbi főként az egyre növekvő tudatos vásárlói réteg számára fontos, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.

Elegáns, márkás, divatos és kizárólag szezonális felnőtt – és gyerekruhák, kiegészítők (fehérnemű, táska, játék, stb.): 4999 Ft/kg áron!
Lakástextil: 2999 Ft/kg

Naponta megújuló árukészlet!

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.hada.hu

Aktuális akcióink

Líra

Köny­vet ol­vas­ni nem ­csak hasz­nos, jó is.

A Líra Könyvesbolt a megszokott széles, színvonalas könyvkínálattal (külföldi és magyar szépirodalom, idegen nyelvű könyvek, tankönyvek, szótárak, ismeretterjesztő könyvek stb.), térképekkel, CD, DVD és hangoskönyv választékkal várja kedves vásárlóit. Egy otthonos, barátságos „hagyományos könyvesbolt”.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 19:00
V: 9:00 17:00

www.lira.hu

Aktuális akcióink

Next Cafe Kávézó és Büfé

Várakozás közben vagy a vásárlás után érdemes betérni az üzletközpont bejáratánál található kávézóba: frissen főzött kávéval és kávékülönlegeségekkel, különféle teákkal, üdítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel igazi élménnyé tehető a vásárlás.

Aktuális akcióink

KiK

Divat, háztartás, dekoráció, játék, szezonális termékek – a KiKben szinte minden megtalálható, ami a ruházattal vagy lakásfelszereléssel kapcsolatos. A női, férfi és gyermek divatcikkek széles választéka mellett az otthonokban nélkülözhetetlen kiegészítők is kedvező áron várják a vásárlókat.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.kik.hu

Aktuális akcióink

dm

A dm az „Itt vagyok Önmagam, itt vásárolok” filozófiát széles és kiváló minőségű áruválasztékkal, a vásárlók hozzáértő és barátságos kiszolgálásával, valamint az országos elérhetőséggel valósítja meg. A dm célja, hogy az árukészletét és annak bolti megjelenítését a beszállítókkal együttműködve az aktuális vásárlói igényeknek megfelelően rendszeresen alakítsa. A drogéria évek óta elkötelezett a fenntarthatóság mellett, szortimentjében jelenleg is szinte minden termékkategóriában megtalálható környezetbarát alternatíva, ebben élen járnak a dm márkás termékek.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 19:00
V: 9:00 17:00

www.dm.hu

Aktuális akcióink

Oázis Kertészet

Az Oázis Kertészetek hazánk legnagyobb kertészeti tematikájú üzletei: a legnagyobb szobanövény és kiegészítő termék választék, valamint jelentős faiskolai árukészlet várja az ide látogatókat. A cég a magyar árut részesíti előnyben, így a szezonális balkonnövények, földlabdás és konténeres faiskolai áru, valamint a nagy sikerű Oázis sajátmárkás árucikkek is mind hazai termékek.

Nyitvatartás:

H-Szo: 8:00 18:00
V: 8:00 18:00

www.oazis.hu

Aktuális akcióink

REGIO JÁTÉK

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca. Több mint 700 négyzetméteren óriási választék és rengeteg akciós ajánlat várja a családokat. Számos világszerte ismert és népszerű minőségi játékmárkának a REGIO JÁTÉK a kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.regiojatek.hu

Aktuális akcióink

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás