Akciók

Mit találsz a Pepco új kínálatában?

Tökéletes ajándék ötleteket, kedvenc karatereiddel ellátott pizsamákat, nyári ruházatot és színekkel teli kiegészítőket! Ezen felül csodálatos otthoni dekorációs kiegészítőket gyümölcs mintákkal! Pepco  Érezhető minőség, szerethető áron.   Találkozzunk a Pepco-ban! Addig is: meríts további ötleteket legújabb újságunkból! https://pepco.hu/ujsagaink/ Az ajánlat 2024.05.23-tól 2024.06.05-ig vagy a készlet erejéig tart. A termékek időszakosan érkeznek üzleteinkbe és elérhetőségük üzletenként változhat.

BÍZD RÁNK A JÓ ÁRAKAT! FRONTPRO AKCIÓ

20% kedvezmény minden FRONTPRO kullancs és bolha elleni rágótablettára! A FRONTPRO® rágótabletta egy igazi újdonság, ami könnyű és élvezhető módja, hogy kutyád egészségesebb és boldogabb lehessen. Egyetlen ízletes tabletta 30 napig hat és még azelőtt elpusztítja a bolhákat, mielőtt petét raknának, ezáltal megelőzi a bolhafertőzés elterjedését otthonunkban és kutyánk számára biztosítja a bolhák és kullancsok elleni szükséges védelmet. A FRONTPRO® gyorsan hat és a hatóanyag felszívódása után magas fokú a hatékonysága.

A Líra májusi kínálatában: Holtunkiglan? – Rómeó és Júlia – kalandkönyv

Ez a lapozgatós kalandkönyv William Shakespeare Rómeó és Júlia című világhíres színművének újragondolása. Megválaszthatod, hogy melyikük bőrébe bújsz, és minden jelentős fordulópontnál döntés előtt állsz, ami meghatározza a további eseményeket.

A Líra májusi kínálatában: Bíbor hálózat

A legyek menyasszonya folytatásában az első résznél is hátborzongatóbb történetszálakkal térnek vissza a Carmen Mola álnév alatt alkotó, Planeta-díjas spanyol krimiszerzők.

A Líra májusi kíválatátában: A vidrák éneke

A vidrák éneke egy kalandos utazás története, amelyben a főhősöknek számtalan akadályt és előítéletet kell legyőzniük, és amelyben a felnőttek rájönnek, hogy igenis érdemes hallgatni a gyerekekre!

Ajándékötletek ballagásra

A Líra májusi-júniusi akciójában számos könyv közül lehet válogatni, hogy a ballagási tarisznyában könyv is lapuljon. Látogasson el a Next Stopban található könyvesboltba és válogasson a kedvező árú könyvek közül.

Akciós zöldségpalánták és fűszernövények az Oázisban

Az Oázis balkonzöldség kínálatában paradicsomok, édes és csípős paprikák, valamint balkonpadlizsán, többféle cukkini és fűszerek, előre nevelt, termő állapotban, szuper áron találhatóak meg. Ezen felül számtalan további, oltott és egyéb zöldségpalántával várunk! Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat március 31-től június 30-ig érvényes.

Bogyós gyümölcsök akciósan az Oázisban

Bogyós gyümölcsök termesztésével a kezdő kertészeknek is könnyen sikerélménye lehet! Ráadásul a málnák, szedrek, áfonyák és társaik sokunk kedvenc csemegéinek számítanak! Kedvenc bogyós gyümölcseink: 3690 Ft Választékunkban számtalan népszerű fajta megtalálható: egres, málna, ribizli, ribiszke, galagonya, mogyoró, húsos som, kökény Különleges bogyós gyümölcsök: 3990 Ft Választékunkban számtalan népszerű fajta megtalálható: amerikai tőzegáfonya, szeder, fekete Törpeberkenye, fürtös áfonya, füge, goji bogyó, homoktövis, kaliforniai szedermálna, kamcsatkai mézbogyó, szamócamálna, tüskétlen egres Balkon bogyósok: 4490 Ft Választékunkban számtalan népszerű fajta megtalálható: áfonya, feketeribizli, málna, sárga málna, szeder, füge. Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat  március 15-től november 30-ig érvényes.

Legyen otthon saját citromfád!

A tengerparti nyaralások egyik kedvenc pillanata mikor a városi sétányok hatalmas fáin meglátjuk az első élénksárga gyümölcsöket. Bár saját fasorunk itthon nem igen lehet, egy-egy szép cserepes citrom, narancs, vagy kumquat fácska mindenhol jól mutat. Cserepes citrusok 12.995 Ft-tól 20-40 cm magas termő fácskák, több gyümölccsel, 15 cm-es cserépben Cserepes citrusok 15.995 Ft-tól 40-60 cm magas termő fácskák, több gyümölccsel, 20 cm-es cserépben Választékunkban számtalan egzotikus fajta megtalálható: citrom, narancs, kumquat, kalamondin, hystrix, lime, limequat, kaviár lime, buddha keze, chinotto, satsuma, yuzu, tangerin Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat március 1-től június 30-ig érvényes.

Akciós muskátlik az Oázisban

Minden évben egyre népszerűbbek a muskátli palánták! Nem is véletlenül, hiszen már álló, futó, félfutó fajtákból, több színben is választhatunk. Mi több, fejlődésüket kimondottan számukra kialakított földdel, tápoldattal és táprúddal is segíthetjük. Keresd üzletünkben az akciós futó, álló és félfutó muskátlikat! Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat  március 27-től június 30-ig érvényes.

Fűszernövény forgatag az Oázisban

Az Oázis Kertészetben a legkiválóbb magyar és olasz termesztésű fűszernövények közül válogathatunk, melyek nem csak egy főzés alkalmával tesznek jó szolgálatot, de magas minőségüknek hála kiültetve vagy cserépben tartva is hónapokig friss alapanyagot biztosítanak. Nagy hangsúlyt fektetünk az otthon termeszthető friss alapanyagokra, legyen szó bogyós gyümölcsökről, zöldségpalántákról, vagy friss cserepes fűszernövényekről. Ezeket felhasználva az eredmény biztos siker! Cserepes fűszernövények 995 Ft-tól Áruházainkba folyamatosan érkeznek a legnépszerűbb fűszernövények. Ahogy az időjárás engedi, Bazsalikom, Citromfű, Koriander, Lestyán, Majoránna, Menta, Metélőhagyma, Oregánó, Petrezselyem, Rozmaring, Tárkony, Turbolya, Zsálya mind megtalálható lesz kínálatunkban! Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat március 1-től október 31-ig érvényes.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás