Akciók

Mikulásvirág ajánlat az Oázisban

Az eddig kapható élénkpiros, halvány rózsaszín, sárga és világoszöld fellevelű mikulásvirágok mellett az idei ünnepi szezon legnagyobb slágere az élénk pink és cseppfoltos, tarka fajták. Mikulásvirág 590 Ft-tól; Különleges színváltozatokban 1395 Ft-tól Ne felejts kaspót is vinni kiválasztott növényéhez! Mikulásvirághoz ideális kaspókat ezernyi színben találsz az Oázisban! A mikulásvirág, a téli ünnepkör egyik legfontosabb, kihagyhatatlan növénye. Amit színes virágnak gondolunk, azok valójában színes virágzati fellevelek, melyek kb. 2 hónapig díszítenek. A valódi virágai aprók és sárgák. Átlagos öntözést igényel, de mivel képes elraktározni a vizet, inkább hagyjuk egy kicsit kiszáradni, minthogy túllocsoljuk. Ha van rá lehetőségünk, inkább lágy (eső)vízzel öntözzük, ne csapvízzel! A száraz levegőt nem szereti, ezért érdemes például agyaggranulátum-ágyra állítani, hogy párásabb levegőt biztosítsunk számára, így megelőzzük a levelek lehullását. Megfelelően gondozva egész decemberben ünnepi hangulatot kölcsönöz lakásunknak. Az ünnepek után, február környékén elkezdi lehullatni a leveleit. Ilyenkor vissza kell vágni a lombozatot a felére, be kell szüntetni a tápanyag utánpótlást és az öntözővíz mennyiségét is csökkenteni kell, hiszen pihentetésre van szüksége a növénynek. Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az egyes áruházak szín- és méretválasztéka eltérhet egymástól. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az ajánlat 2021. november 1-től december 31-ig érvényes.

Ünnepi ajánlat a Líránál

November elsejétől Tiétek lehet a Jane Austen minden napra című karácsonyi díszkötetünk! Ünnepi ajánlatunk keretében 7000 Ft fölötti vásárlási érték esetén 700 Ft-ért megvásárolható Jane Austen híres regényeiből és levelezéseiből összeállított díszkötetünk – amolyan elgondolkodtató útravalónak az év minden napjára! Segítünk a választásban, nézd végig legnépszerűbb könyveink listáját és vásárold meg kedvenceidet a Líra Könyvesboltokban, vagy rendeld meg online!

Ősztől újra vár a dm Beauty Academy 💙

Kíváncsi vagy a legújabb beauty trendekre? Szívesen ellesnél pár új szépségápolási trükköt? Akkor van egy jó hírünk számodra: szeptembertől minden héten interaktív, élő bejelentkezéssel várunk Facebook és Instagram oldalunkon, amely során profi szakemberek osztják majd meg a leghatékonyabb szépségápolási tippjeiket! Csatlakozz Te is! ❤ #allaboutbeauty #colouryourmode #dmmagyarorszag #dmbeautyacademy

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás