Így varázsolj tavaszi hangulatot otthonodba!

Egy ilyen végtelennek tűnő január után még jobban áhítozunk a tavaszi napsütésre, mint valaha. Nem csak a természet, de ruhatárunk és lakásunk is új löketet kap a jó idő kezdetével. Megkönnyítjük a dolgotokat, összegyűjtöttünk pár tippet, hogy felkészülten induljatok neki a tavasznak!

1. Vázák

Mikor virágba borul minden, majdnem minden szájból elhangzik az a sóhaj: bárcsak kertes házban élnék! Szerencsére a belvárosban sem kell lemondani a mindent átlengő virágillatról! Az Oázis standjai csak úgy roskadoznak a szebbnél szebb növényektől. A Pepco minimalista vázáiban pedig biztosan stílusosan mutatnak majd.


2. Színes részletek

Ez a rövid skandináv katalógus azt kutatja, hogy miért is boldogabbak egyes emberek másoknál. Mei Wiking többéves kutatómunkájának eredményeképp rövid receptet kapunk erre a kérdésre: a tartós jóllét boldoggá tesz. Nem feltétlenül a szó materiális értelmére gondol itt, hanem az apró örömökre való képességre.

3. Gondolj kedvenceidre is!
Nem csak mi akarunk majd egyre több időt a szabadban tölteni, de nem ám! Akinek kutyusa vagy cicája van, pontosan tudja, hogy mennyire tudnak örülni négylábú barátaink a zöldellő parkoknak. Hogy élménydús legyen a séta, lepd meg kedvencedet egy új játékkal!

4. Nincs egy göncöd sem?
Itt az idő beújítani egy-két ruhadarabot. Egy könnyebb kabát, vagy kiegészítő pillanatok alatt új színt visz gardrobunkba. Szerencsére a Kik és a Háda üzletekben a borsos árak miatt sem kell aggódnod!

5. Töltődj fel vitaminokkal!
Unod a banánt? Akkor irány az Aldi, ahol mindig kedvező árakon csaphatsz le a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre! A tavaszi fáradtság ellen betárazhatsz a bennük rejlő vitaminokra, egyenesen a hazai termőföldekről!

 

Kapcsolódó bejegyzések

blog013

Tippek kuckózáshoz

A meteorológiai tavasz még elég messze van, és bár nagyon várjuk már, a jóidőre várnunk kell. A szürke téli estéken pedig a legjobb társ
blog003

Ne felejtsd otthon az egészséget! – 5+5 szuper tipp uzsonnára

Az örök kérdés: mit egyen a gyerek? A reggeli, ebéd és vacsora jobb esetben magától értetődik, de mi a helyzet az uzsonnával? Kell, nem

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás