Akciók

BÍZD RÁNK A JÓ ÁRAKAT! FRONTPRO AKCIÓ

20% kedvezmény minden FRONTPRO kullancs és bolha elleni rágótablettára! A FRONTPRO® rágótabletta egy igazi újdonság, ami könnyű és élvezhető módja, hogy kutyád egészségesebb és boldogabb lehessen. Egyetlen ízletes tabletta 30 napig hat és még azelőtt elpusztítja a bolhákat, mielőtt petét raknának, ezáltal megelőzi a bolhafertőzés elterjedését otthonunkban és kutyánk számára biztosítja a bolhák és kullancsok elleni szükséges védelmet. A FRONTPRO® gyorsan hat és a hatóanyag felszívódása után magas fokú a hatékonysága.

A Líra májusi kínálatában: Holtunkiglan? – Rómeó és Júlia – kalandkönyv

Ez a lapozgatós kalandkönyv William Shakespeare Rómeó és Júlia című világhíres színművének újragondolása. Megválaszthatod, hogy melyikük bőrébe bújsz, és minden jelentős fordulópontnál döntés előtt állsz, ami meghatározza a további eseményeket.

A Líra májusi kínálatában: Bíbor hálózat

A legyek menyasszonya folytatásában az első résznél is hátborzongatóbb történetszálakkal térnek vissza a Carmen Mola álnév alatt alkotó, Planeta-díjas spanyol krimiszerzők.

A Líra májusi kíválatátában: A vidrák éneke

A vidrák éneke egy kalandos utazás története, amelyben a főhősöknek számtalan akadályt és előítéletet kell legyőzniük, és amelyben a felnőttek rájönnek, hogy igenis érdemes hallgatni a gyerekekre!

Ajándékötletek ballagásra

A Líra májusi-júniusi akciójában számos könyv közül lehet válogatni, hogy a ballagási tarisznyában könyv is lapuljon. Látogasson el a Next Stopban található könyvesboltba és válogasson a kedvező árú könyvek közül.

Újdonságok a Déli-Farmnál!

Újdonságok a Déli-Farmnál Tekintsék meg a Covalliero tavasz-nyári kollekcióját és az egyéb újdonságokat a Déli-Farm üzletében!

REMEK AJÁNLAT A CCC-BEN ⚠️

-25% a második, olcsóbb pár nyári cipőre. Böngészd át a szezon legstílusosabb papucsait, szandáljait és espadrille cipőit, majd frissítsd fel a gardróbod kedvező áron! Az ajánlat a leárazott termékekre is érvényes 06.02-ig a CCC-ben.

Megérkeztek a Covalliero tavaszi/nyári újdonságai

Már elérhető a Déli-Farmnál a Covalliero legfrissebb tavaszi/nyári kollekciója, amely divatos lovasruházati termékeket kínál, valamint színben harmonizáló kötőfékeket, vezetőszárakat, nyeregalátéteket és egyéb praktikus lovasfelszereléseket. Örömmel értesítjük azokat, akik a 2023-as tavaszi/nyári szezon színeit és stílusait kedvelték, hogy a kollekció számos darabját most 10-30%-os kedvezménnyel érhetik el a készlet erejéig.  

Friss, helyi, kézműves termékek rajongói figyelem!

A Next Food Termelői Piac újra a megszokott helyen vár benneteket!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás