Akciók

Kihagyhatatlan akció a Hádában!

Óriás árzuhanás a Háda kilós és darabáras üzleteiben! Csapj le a nyár divatos és egyedi darabjaira, most hihetetlenül kedvező áron!

A hónap terméke: Vízibombakészlet!

A hónap terméke: Vízibombakészlet! Szerezz be egyet, és induljon a csata!
taskak_effektiv_kuldes

MIXBazár márkás táskák

Legjobb márkák, legmenőbb táskái, legendásan jó áron a MixBazárban!

Hőség akció akár 60-90% kedvezménnyel!

Most érdemes benézni Hozzánk! A nyári Hőség akció keretében akár  60-90 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg kedvenc könyveidet. Kínálatunkban a szépirodalomtól kezdve, a krimiken át a mesekönyvekig mindent megtalálhatsz. Az akció kizárólag a megjelölt könyvekre érvényes!  

NAGY NYÁRI LEÉRTÉKELÉS A CCC-BEN

Több 100 termék vár rád szuper alacsony árakon, 10-50% kedvezménnyel! Szerezd be nyári kedvenceidet és élvezd a perzselő napsütést a legdivatosabb modellekben! Látogass el CCC üzleteinkbe vagy kattints a CCCEU/HU oldalra.

Jutalmazzuk a jó bizonyítványt!

Látogass el bármelyik Líra Könyvesboltba, és váltsd be kitűnő bizonyítványod 20%-os egyszeri árengedményre! Ha pedig legfeljebb 5 darab ötöstől eltérő jegyed van, 15%-os árengedményt biztosítunk számodra! A kedvezmény a bolti árból értendő, minden könyvre érvényes (kivéve tankönyvek és akciós könyvek). A kedvezmény csak egy alkalommal vehető igénybe.
next_stop_DF_akcio

AKCIÓ LOVAS TERMÉKEKRE A DÉLI-FARMNÁL!

A kifutó lovasruházati termékeket, lovas felszereléseket, valamint lóápolási eszközöket most 20-40%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a Déli-Farm csömöri szakáruházában. Az akció személyes vásárlás esetén, a készlet erejéig érvényes!
termelői-akció

Friss, helyi, kézműves termékek rajongói figyelem!

A Next Food Termelői Piac újra a megszokott helyen vár benneteket!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás