Akciók

CCC_AW23_HU_PROMO_GLAMOUR_XMAS_WEEK_PR_1080x1080_

Glamour X-MAS week a CCC-ben

GLAMOUR X-MAS WEEK A CCC-BEN Szerezd be a hozzád leginkább passzoló cipőket és táskákat 20% kedvezménnyel! Az ajánlat CCC klubtagok számára elérhető és mindazoknak, akik azzá szeretnének válni! Regisztrálj 1 perc alatt a CCC app-ban és élvezd a további extra előnyöket is! Az ajánlat 2023.12.07-től 2023.12.11-ig elérhető.

Karácsonyi játékvásár a Régióban

Karácsonyi játékvásár: akár 33% kedvezmény!Találd meg a tökéletes ajándékokat nálunk! Az akciós áraink 2023. november 30. és 2023. december 14. között, vagy a készlet erejéig érvényesek az ország összes REGIO JÁTÉK áruházában és a regiojatek.hu webáruházban.

Háda Advent vasárnapi kedvezmény

Vásárolj kedvezményesen vasárnaponként a Hádában! Készülj fel az ünnepekre és töltsd fel ruhatáradat szebbnél-szebb darabokkal, hiszen Advent vasárnapokon 20% kedvezményt adunk minden termékre, a darabáras és a vasárnap is nyitva tartó kilós üzleteinkben! *Az akció időtartama üzletenként eltérő lehet! Az nyitvatartási idő változtatásának jogát fenntartjuk!

A Líra decemberi ajánlatából – Katharina Herzog: Kisvárosi könyvesboltok

Vicky, a fiatal műkereskedő egy célt tévesztett lufipostában különös levélre bukkan, amelyet egy nyolcéves kisfiú, Finlay írt az elhunyt édesanyjának. A levélhez egy fényképet is mellékelt, amelyen az Alice Csodaországban ritka és rendkívül értékes kiadását tartja a kezében. Vicky a bogaras könyvmolyoktól hemzsegő, festői skót faluba, Swinton-on-Sea-be utazik, hogy utánajárjon a különleges kötetnek. Egyik pillanatról a másikra egy különös történet kellős közepén találja magát, benne egy jóképű, özvegy könyvkereskedővel, Grahammel, a kisfiával, Finlay-vel és egy rendkívül értékes könyvvel. Ha azonban kitudódik az érkezése valódi célja, az örökre véget vethet a bimbódzó szerelem ígéretének…

A Líra decemberi ajánlatából – Alex T. Smith: A Grumpusz és gátlástalanul galád karácsonyi terve

Hallottatok már a Grumpuszról? Nem? És Gátlástalanul Galád Karácsonyi Tervéről? Erről sem? Esetleg arról, hogy mi történt vele karácsony este? Semmi? Akkor tényleg ideje, hogy elmeséljem nektek… A nagy sikerű Claude sorozat, és A kisegér, aki… könyvek alkotója most fantasztikus, ünnepi hangulatú karácsonyi kalandra hívja az olvasókat főhősével, egy rettentően morgós alakkal. A krampusz és a Grincs alakja ihlették ezt a szívmelengető történetet, amely a karácsony valódi értelméről szól, és ellenállhatatlan, színes illusztrációi teszik igazán tökéletes olvasmánnyá az egész család számára.

A Líra decemberi ajánlatából – Charles Dickens: Dickens minden napra

„Adj egy jó könyvet vagy egy jó újságot, ültess le a tűz elébe, és én vagyok a világon a legboldogabb.” – Charles Dickens: Szép remények Charles Dickens a viktoriánus kor egyik legelismertebb írója, regényei ma is népszerűek. Fanyar humorú, romantikus ábrándokkal átszőtt, ámde a könyörtelen valóságot is bemutató bölcs mondataiból gyűj­töttünk össze annyit, hogy az év minden napjára jusson egy. 9000 Ft feletti vásárlás esetén 900 Ft-ért Tiéd lehet Dickens idézetgyűjteménye. További információkat kaphat a Líra könyvesboltban. Az akció december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Indítsd az ünnepi szezont stílusosan!

Indítsd az ünnepi szezont stílusosan a Hádával!  December 1. és 7. között teljesen új téli árukészlettel várunk téged országszerte minden üzletünkben! Ne feledd az árucsere időpontja üzletenként eltérő lehet!

Kifutó KERBL termékek akár 40-50-60% kedvezménnyel a Déli-Farmnál!

A Déli-Farm által fogalmazott kifutó termékekhez 40-50-60% kedvezménnyel juthat hozzá a készlet erejéig. Már a karácsonyi ajándékokon gondolkodik? Ajánljuk figyelmébe az akciós Covalliero lovaglófelsőket, dzsekiket, vagy mellényeket! Érdemes válogatni a kisállatok és haszonállatok tartásához hasznos eszközök, valamint a villanypásztoros termékek között is a készlet erejéig!

CCC – új büszkeség

Időtlen elegancia a CCC-től. A természetes bőr és a finom, elegáns formatervezés minden Gino Rossi, Lasocki és Badura kollekció védjegye. Ismerd meg a bőr kollekció női és férfi cipőit, táskáit, kiegészítőit a CCC üzletben és találj rá az igazira, mely hosszú évekig lesz gardróbod ikonikus tagja.

Friss, helyi, kézműves termékek rajongói figyelem!

A Next Food Termelői Piac újra a megszokott helyen vár benneteket!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás