BEMUTATKOZIK A 2018-AS ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓ!

TALÁLD MEG A MEGFELELŐ CIPŐT AZ ŐSZ ÖSSZES ARCÁRA: A NAPOSRA, A SZELESRE, A HŰVÖSRE, AZ ESŐSRE. VÁLOGASS A CCC ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓJÁBÓL, ÉS VIDD HAZA A SZEZON LEGTRENDIBB DARABJAIT


GYEREKKÖNYVEK OKTÓBERBEN SZUPER ÁRON!

A TÖKÉLETES ELFOGLALTSÁGOT KERESED GYERMEKEDNEK A HŰVÖS, ESŐS NAPOKRA? KUCKÓZZATOK BE A LÍRA GYERMEKKÖNYVEIVEL MOST AKÁR 50% KEDVEZMÉNNYEL! KÖZÖS PROGRAM, MEGHITTSÉG ÉS JÁTÉKOS TANULÁS… MI KELL MÉG?


OTTHONOS MEGHITT KARÁCSONY A DIEGO AKCIÓIVAL!

LAMINÁLT PADLÓ ÉS VELOUR SZŐNYEG AKCIÓNKAT MEGHOSSZABBÍTOTTUK! VÁLASZD ÉV VÉGÉN IS A DIEGO AZ AKÁR 50%-OS KEDVEZMÉNYEKÉRT!


KERESD A VARÁZSLATOS KARÁCSONYI AKCIÓKAT ÁRUHÁZUNKBAN! NÉZD MEG TELJES AKCIÓS ÚJSÁGUNKAT ITT: https://www.regiojatek.hu/data/download/!onlinekatalogus/2018/december/index.html  


KEZDJÜK A DECEMBERT KIHAGYHATATLAN AKCIÓKKAL!

MÉG NINCS MEG A TÖKÉLETES KARÁCSONYI AJÁNDÉK? NÉZZ BE AZ EURONICS ÜZLETÉBE, AHOL SZÁMTALAN IZGALMAS AKCIÓVAL VÁRNAK!


NE MARADJ LE A HÁDA MEGÚJULT ÁRUKÉSZLETÉRŐL!

KÉNYELMES OTTHONI SZETT A KARÁCSONYI ELŐKÉSZÜLETEKHEZ, BÁJOS RUHA A MEGHITT CSALÁDI EGYÜTTLÉTHEZ, CSILLOGÁS A SZILVESZTERI BULIRA – DECEMBERBEN SOK ESEMÉNY VÁR RÁD. NE AGGÓDJ, A HÁDÁBAN MINDHEZ MEGTALÁLOD A TÖKÉLETES DARABOKAT! 


AJÁNDÉKKÁRTYA MÁR A FRESSNAPFNÁL IS!

PRAKTIKUS, SZEMÉLYRE SZABOTT, HUMOROS, KEDVESKEDŐ? SZÁMODRA MILYEN A TÖKÉLETES AJÁNDÉK? HA NEM AKARSZ KOCKÁZTATNI, AJÁNDÉKOZZ FRESSNAPF AJÁNDÉKKÁRTYÁT, MELLYEL BIZTOSAN NEM LŐSZ MELLÉ! 

KARÁCSONYI AJÁNDÉK A CSALÁD KEDVENCÉNEK IS!

SZERETNÉD A LEHETŐ LEGFINOMABB KARÁCSONYI DESSZERTET KEDVENCED TÁLJÁBA TENNI, ÉS LEHETŐLEG NE KERÜLJÖN SOKBA? AKKOR A PEDIGREE, DREAMIS JUTALOMFALAT AKCIÓKAT ÉPP NEKED TALÁLTA KI A FRESSNAPF!