KATTINTS AZ ÜZLET LOGÓJÁRA A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT!

IRODA- ÉS ÜZLETHELYISÉG BÉRLÉS
Bővebb információ: 06 30 274 67 69

WIFI
Nemcsak az üzletek kínálatát böngészheted kedvedre, hanem az internetet is! Az üzletközpont egész területén ingyenes Wi-fi áll Vásárlóink rendelkezésére.

STOP CAFE BISTRO

A kávézó átmenetileg zárva tart.


CCC Táskák és Cipők

A CCC üzletekben kortól és nemtől függetlenül számos cipőmodell közül válogathatnak a vásárlók különböző árkategóriában, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lábbelit. A stílusos és kényelmes cipők mellett táskák és különféle kiegészítők is megtalálhatóak a CCC kínálatában.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.ccc.eu/hu

Aktuális akcióink

ÜZLETHELYISÉG KIADÓ
Bővebb információ: 06 30 971 39 20

Aktuális akcióink

KiK

Divat, háztartás, dekoráció, játék, szezonális termékek – a KiKben szinte minden megtalálható, ami a ruházattal vagy lakásfelszereléssel kapcsolatos. A női, férfi és gyermek divatcikkek széles választéka mellett az otthonokban nélkülözhetetlen kiegészítők is kedvező áron várják a vásárlókat.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.kik.hu

Aktuális akcióink

Rossmann

A Rossmann az ország egyik legsikeresebb drogéria lánca. A vásárlók véleménye különösen fontos a cég számára a választék és a szolgáltatások kialakítása szempontjából. Rendszeres akciókkal igyekeznek a legjobb árakat biztosítani. A drogéria egyre bővülő áruválasztékában több mint 2500 saját márkás termék érhető el, mellyel remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A saját márkás termékek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.rossmann.hu

Aktuális akcióink

Fressnapf

Magyarországi viszonylatban a legszélesebb árukínálat várja a Fressnapf üzletekben a hobbiállat-tartókat. Az ismert márkákon túlmenően „sajátmárkás” Fressnapf-termékek színes palettája is elérhető: az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig minden megtalálható a polcokon. A kedvező árak és széles választék mellett állatszerető, jól felkészült eladók teszik egyszerűvé és kellemessé a vásárlást.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.fressnapf.hu

Aktuális akcióink

Háda

Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése. Angliából, Skóciából és Svájcból importált használt ruhái a vásárlók számára kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak. Ez utóbbi főként az egyre növekvő tudatos vásárlói réteg számára fontos, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.

Elegáns, márkás, divatos és kizárólag szezonális felnőtt – és gyerekruhák, kiegészítők (fehérnemű, táska, játék, stb.): 4999 Ft/kg áron!
Lakástextil: 2999 Ft/kg

Naponta megújuló árukészlet!

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.hada.hu

Aktuális akcióink

REGIO JÁTÉK

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca. Több mint 700 négyzetméteren óriási választék és rengeteg akciós ajánlat várja a családokat. Számos világszerte ismert és népszerű minőségi játékmárkának a REGIO JÁTÉK a kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

www.regiojatek.hu

Aktuális akcióink

Déli-Farm

A szakáruház termékpalettáján több ezer árucikk található a haszonállattartáshoz, lótartáshoz és lósporthoz, valamint kedvtelésből tartott kisállatokhoz kapcsolódóan. A cég mind az állattartási eszköz és technológia, mind a takarmányozási üzletágban meghatározó szerepet játszik több mint 30 éves tapasztalatával.

Nyitvatartás:

H-P: 9:00 17:00
Szo-V: zárva

www.delifarm.hu

Aktuális akcióink

Diego

A Diego teljes kollekciója megtalálható az áruházban. A széles termékkínálatának köszönhetően a lakás berendezéséhez vagy felújításához sok fontos dolog egy helyről szerezhető be. A legmegfelelőbb laminált padló, padlószőnyeg, PVC, vízálló padló, szőnyeg, tapéta, függöny vagy karnis kiválasztásához szakértő eladók nyújtanak segítséget.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:00 19:30
V: 9:00 17:30

www.diego.hu

Aktuális akcióink

Euronics

Az Euronics célja, hogy egy világhálózat részeként elvigye az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben. Az Euronics áruház egy családias légkörű hely, ahol figyelnek a vásárlók igényeire, szakértő, de könnyen érthető módon válaszolnak a kérdésekre. Képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal, és kibővített szolgáltatási körrel állnak a vevők rendelkezésére.

Nyitvatartás:

H-Szo: 9:30 18:30
V: 10:00 16:00

www.euronics.hu

Aktuális akcióink

Líra

Könyvet olvasni nem csak hasznos, jó is.
A Líra Könyvesbolt a megszokott széles, színvonalas könyvkínálattal (külföldi és magyar szépirodalom, idegen nyelvű könyvek, tankönyvek, szótárak, ismeretterjesztő könyvek stb.), térképekkel, CD, DVD és hangoskönyv választékkal várja kedves vásárlóit. Egy otthonos, barátságos „hagyományos könyvesbolt”.

Nyitvatartás:

H-Szo: 10:00 19:00
V: 10:00 17:00

www.lira.hu

Aktuális akcióink

MixBazár

Háztartási és vegyes iparcikk üzlet, ahol szinte minden megtalálható, amire egy lakásban szükség lehet. A megfizethető árak mellett segítőkész eladók, valamint rendszeres akciók várják a vásárlókat.

Nyitvatartás:

H-Sz: 9:00 20:00
V: 9:00 17:00

Aktuális akcióink

Stop Café és Bistro

A kávézó átmenetileg zárva tart.

Aktuális akcióink

Next Food Termelői Piac

Az üzletközpont folyosóira valódi piaci hangulat költözik péntek délután és szombat délelőtt: klasszikus standokon és asztalokon, télen-nyáron kellemes és biztonságos körülmények között válogathatnak a vásárlók a környékbeli termelők kézműves finomságai közül.

Piacunk törzsgárdáját hat régi, megbízható partnerünk alkotja:

  • Bátyi Erika és Kovács Kálmán: zöldség-gyümölcs
  • Bíró Sándor és Bíró Sándorné Edit – Inárcsi Sajtmanufaktúra: friss és füstölt sajtok, joghurt
  • Molics Lajos és Fodor Adrienn – Parasztfood: adalékmentes, E-mentes húsáru
  • Mózes Albert – Mózes Méhészet: termelői méz
  • Beregi Márta: házitészta, tojás, szezonális zöldségek, lekvárok
  • Szegedi Károly: hagyományos eljárással készült füstölt és töltelék húsáruk

Néhány hónapja csatlakozott hozzájuk Dankanics László kézműves sörökkel és édességekkel, Ruszulyné Molnár Anett sós és édes házi süteményekkel, valamint kéthetente megtalálhatóak nálunk Vadas Viktória szörpjei is.

Nyitvatartás

Pénteken: 15:00 19:00
Szombaton: 9:00 12:00

 

Aktuális akcióink

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás