Fantasztikus unaloműző játékok semmittevés helyett!

Biztosan sokunk számára ismerős a helyzet, amikor éppen nincs mit tenni, minden teendővel elkészültünk, esetleg pár perc pihenőt szavaztunk magunknak, de már végigpörgettük a kedvenc híroldalunkat és a Facebookot is. Nos, az ilyen helyzetekhez mutatunk pár mobilapplikációt, amivel gyorsan elrepülnek a felesleges percek!

1. Szókereső

Az örök klasszikus, a megunhatatlan, az alaptartozék. Méltathatnánk még hosszú sorokon keresztül, de miért is tennénk?! Többféle játékmódjában mindenki megtalálja a számítását: aki a gyorsaságra megy, aki a bonyolult partikban hisz, de az is, aki hosszabb ideig játszana.

2. Tap Tap Fish
Téged is lenyűgöz a tengerek színes világa? Ha igen, akkor ezt a játékot Neked fejlesztették! Vegyél gondozásba egy magányos korallzátonyt, népesítsd be a különlegesebbnél különlegesebb halakkal, teknősökkel, delfinekkel, legvégül pedig óriáis bálnákkal! A játék nem igényel koncentrációt, sem különösebb megerőltetést, ha egy igazi relaxáló játékot keresel, akkor töltsd le a Tap Tap Fish alkalmazást!

3. Make Hexa
A Make Hexa egy új, formabontó puzzle játék, amire garantáltan rákattan bárki, aki letölti. A játék elve egyszerű, a hasonló színű háromszögeket kell nagyobb hatszögekbe rendezni, illetve ezt ismételgetni olyan sokáig, ameddig csak lehet. Egyszerűen hangzik, de nem az!

NEXT STOP tipp: Ha szereted a logikai játékokat, akkor ez Neked való!

4. 2048
Ha két azonos számú négyzetet összecsúsztatsz, akkor a számok összege összeadódik. Érj el 2048 pontot, ennyi az egész, további magyarázatra nem is szolgál! A beszédes nevű 2048 az egyik leghíresebb logikai játék, több mint félmillió letöltéssel büszkélkedhet, ha pedig ráunnál, akkor nézelődj még a fejlesztői csapatánál, a Kecthapp háza táján, hiszen remek játékokat készítenek!

5. Dune!
Az eddigiek között nem volt még ügyességi játék, ezért került fel listánkra a Dune. Semmi egyéb dolgunk nincs, mint egy golyóval ugratgatni a homokdűnéken, igaz, nem tűnik elsőre túl izgalmasnak, de a tökéletes, simulékony landolások látványánál kevesebb kellemesebb dolog van. Nem mellékesen pedig, ha kellően lendületbe jövünk, akkor még az űrbe is kiugorhatunk… 😉

5+1 Flappy akármi
Eredetileg a Flappy Bird névre hallgató applikáció hírhedt történetének szomorú vége lett. A fejlesztők letörölték a játékot, annyian tették tönkre telefonjaikat egy-egy kudarcba fulladt Flappy Bird futam után… Nos, az internet népe nem maradt tétlen, rengeteg Flappy Bird utánzat készült, amik egyébként semmivel nem maradnak el az eredetitől. Ha tehát egy igazán addiktív, kultikus játékot keresel, akkor csak írd be a Google Play vagy az App Store keresősávjába: Flappy.

Kapcsolódó bejegyzések

jatek

Idegeskedés helyett – avagy ötletek a gyerekek otthoni lefoglalására

Úgy szép az élet, ha zajlik – tartja a mondás. Ezzel a legtöbb ember egyet is ért, azonban a (kis)gyermekes családok felnőtt tagjai sokszor

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás