5 kellék, ami nélkül nem piknik a piknik

Ha tehetnénk, nyáron az egész napot a természetben töltenénk. Te is így vagy vele? Ha igen, akkor ez a blogcikk Neked szól! Segítünk Neked megtervezni egy tökéletes kirándulós napot, melynek középpontjában a piknik áll. Nézzük, mikre lesz biztosan szükséged hozzá!

1. Az úti cél kiválasztása után már tudni fogod, hogy milyen tereppel kell majd számolnod. Akármerre is tervezel azonban indulni, biztos, hogy egy kényelmes cipő nélkülözhetetlen kellék lesz. Irány a CCC, válogass kedvezményes áron modelljeink között!


2.Gyerekkorunk kedvenc meséiből is tudjuk, hogy nincs piknik a tökéletes pokróc és kosár nélkül! Még ha a klasszikus kockás pokróc – fonott kosár kombinációhoz nem is ragaszkodsz, nem indulhatsz útnak egy nagyméretű, kellemes anyagú pokróc, valamint egy tágas, légáteresztő kosár nélkül, melyben sokáig friss marad az étel. Nézz körül a KIK/Pepco üzletben, (csömör/fehérvár) ahonnan biztosan nem távozol üres kézzel!


3. A természetben számítani kell rá, hogy nem mindenhol találsz vizet a kézmosáshoz. Már pedig egy hosszabb kirándulás alkalmával szükség lesz rá, főként ebéd előtt. Készülj fel erre is, és szerelkezz fel kézfertőtlenítővel, nedves törlőkendővel, papírtörlővel – mindet megtalálod a DM/Rossmann üzletben! (csömör/fehérvár)

4. Vannak tipikus piknik ételek, melyekkel biztosan nem lőhetsz mellé. Mindenképpen csomagolj például friss gyümölcsöket, zöldségeket! Készíthetsz szendvicseket, de a grillezett hús – saláta kombináció is jó választás. Ha az igazi „piknik élményre” vágysz, ne felejtsd el kedvenc borod is a kosárba tenni!

5. Ha kutyagazdi vagy, biztosan kedvenced sem szeretnéd otthon hagyni – már előre mosolyt csal az arcunkra, ha elképzeljük, milyen boldogan fog futkározni a szabadban! Gondoskodni kell azonban az ő biztonságáról és szórakozásáról is: szüksége lesz bolha-kullancs elleni nyakörvre, jutalomfalatokra. Mielőtt nekivágnál az útnak, látogass el a Fressnapf-ba és szerezz be minden szükséges kiegészítőt!

Kapcsolódó bejegyzések

iszi

5 tipp a nyári hőség átvészeléséhez

Szellőztess okosan! Reggel és este  akár 10 fokkal is hűvösebb lehet, mint a napi maximum. Ha tudsz, csinálj kereszthuzatot, de az ajtókat, ablakszárnyakat mindenképpen
blog001

Kikapcsolódni társaságban — Tuti társasjátékok a partra vagy a parkba

Előző cikkünkben szót ejthettünk volna a strandolás egyik alaptartozékáról: a társasjátékokról, végül mégis arra jutottunk, hogy egy teljes posztot érdemel ez a témakör. Legyen

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás