GONDTALAN SULIKEZDÉS PROGRAM 2021

Segítsünk idén is közösen!

 

Közeledik az ősz, nemsokára elkezdődik az újabb tanév… Minden szülő azon igyekszik, hogy a tanszerek időben meglegyenek, de sajnos vannak, akiknek ez olyan anyagi terhet jelent, amivel nemigen tudnak megbirkózni.

Az elmúlt időszak sokak életét különösen megnehezítette, ezért talán minden eddiginél jobban elkél most a segítség.
A Next Stop Fehérvár idén ötödik alkalommal szervezi meg a helyi Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központtal közös tanszeradomány gyűjtő programját, azért, hogy a szerényebb körülmények között élő diákok iskolatáskájából se maradjon ki semmi, ami a sulikezdéshez szükséges.

Segítsünk közösen! Légy aktív résztvevője akciónknak!

– Szerezz be néhány általános iskolai tanszert (pl. színes ceruza készlet, vízfesték, tolltartó, füzet)!

– Gyere el 2021. augusztus 12. és 16. között a Next Stop Üzletközpontba, keresd a Családsegítő Központ munkatársait az adománygyűjtő ponton 10:00-től 18:00 óráig, és add le a megvásárolt tanszereket!

– Ne feledd, nem csak a táska tartalma fontos, maga az iskolatáska is jól jöhet valakinek: ha tiszta és jó állapotú még gyermeked megunt vagy „kinőtt” táskája, örömmel fogadjuk azt is.

 

Sok kicsi sokra megy… És néha sokkal többre is. Ahogy eddig minden évben, a Next Stop Üzletközpont üzemeltetője idén is megduplázza a beérkező adományokat, hogy még több családnak segíthessünk!

Mi ott leszünk! És Te?

 

Gondtalan iskolakezdést mindenkinek!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás