Így varázsold tökéletessé a Valentin-napot!

Hamarosan itt van az év egyik, ha nem a legmegosztóbb ünnepe: Valentin-nap. Sokan még csak hallani sem akarnak róla, de van, aki régóta készül rá. Ha te nem az első csoportba tartozol, akkor klikkelj! Mondunk pár általános tippet, hogy mi az, amit mindenképp tarts szem előtt, ha bármilyen formában „ünnepelni” fogsz!

1. Ne legyenek elvárásaid!

Igen, lehet, hogy banálisan hangzik, de ez mindennek az alapja. Ha elkezdesz fantáziálgatni, hogy mégis milyen lenne a tökéletes Valentin-nap, a végén azon kapod magad, hogy már azt szeretnéd, hogy meg is valósuljon. Akkor pedig barát vagy barátnő legyen a talpán, aki átvált gondolatolvasó üzemmódba és kitalálja, amit szeretnél.


2. Abból hozd ki a legtöbbet, ami van!

Könnyen lehet, hogy nem vagytok olyan élethelyzetben, ami lehetővé teszi, hogy megünnepeljétek Valentin-napot. Lehet, hogy ez anyagi megfontolású kérdés, de lehet, hogy egyszerűen sok munkátok volt aznap. Ilyenkor ne görcsöljetek rá, ha csak egy órátok van egymásra, akkor ezzel számoljatok!

3. Legyél figyelmes!
Az év minden napján nem árt, ha szem előtt tartod, de az ünnepnapokon kiváltképp igaz ez. Sokszor a legkisebb gesztusok azok, amiket a legjobban értékelünk. Egy aprócska figyelmesség, szívesség, elismerő szó teljesen megváltoztathatja az egész napot.

4. Ha már ajándék, legyen személyes!
Az ajándékozás evidens megoldás, hiszen a legtöbben ezt teszik ilyenkor, de lehet ezt is másképp! Próbálj elmerülni párod mindennapjaiban, belehelyezkedni az ő életébe, kitalálni, hogy minek is örülne igazán.

NEXT STOP tipp: Ha már ajándékozás, látogass el a Next Stop Üzletközpontban, hiszen változatos üzletkínálatunkban biztosan megtalálod a számításaid!

4+1. Magadnak magadtól
És persze nem hagyhatjuk ki azokat sem, akik nem ünnepelnek Valentin-napot, nem akarnak vagy egyszerűen csak nem értik, hogy mi ez a felhajtás?! Nos, titeket arra buzdítunk, hogy emlékezzetek meg azért a napról, vegyetek ajándékot magatoknak: valamilyen új kütyüt az Euronics-ből, estleg lakásdekorációt a PEPCO üzletéből!

Kapcsolódó bejegyzések

blog011

Fogadalmak helyett – A legjobb praktikák, hogy 2018 a teljesség éve legyen!

A szokásos menetrend: új év, új fogadalmak, februárban pedig már arra sem emlékszünk, hogy mi volt egyáltalán a terv. Ismerős helyzet? Sok esetben túlságosan
blog009

Ajándékpara helyett ‒ 10 meglepi, amivel nem lőhetsz mellé

Karácsony ünnepe elsősorban a szeretetről, családról, szeretteinkről szól, ehhez kapcsolódik az ajándékozás, ami tulajdonképpen a szeretet kifejezésének egy módja. Sokszor viszont az ajándékozás már

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás