Így dobd fel a ruhatárad! – őszi divat trendek

Azon már meg sem lepődünk, hogy a trendek időről időre újra felbukkannak. Ezért is selejtezz nagy körültekintéssel az éppen nem hordott ruhadarabok közt, mert néhány év múlva lehet, hogy újra divatba jönnek. Most épp a 70-es éveken a sor: trapéz nadrág, fehér kosztüm, rusztikus ruhák, melegítők, hasított bőr anyagok, flitterek és kordbársony.

NextStop_blog_illusztracio

Régi filmekben találkozhattál azzal, hogy a szereplők  sokszor elég fura összképet nyújtva ugyanolyan színű darabokból álló ruhákat viseltek a jelenetekben. Idén Te is kerüld a kontrasztokat, és törekedj arra, hogy a színek tónusai tökéletesen megegyezzenek. A teljesen egyszínű, vagy legalábbis annak tűnő outfitek esetében a világosabb, élénk színek lesznek dominánsak.

Ha az utóbbi hónapokban nézelődtél már a boltok kínálatában, akkor biztosan találkoztál a különböző márkák neonszínű ruhákból összeállított kollekcióival.
Őszre a topokat és lenge felsőket leváltják a neonszínű garbók, tréningek.

Az első látásra zavarba ejtőn nagy, oversized kiegészítők, nyakláncok, karkötők is újra előkerülhetnek a szüleid kincses dobozaiból. Mint ahogy a személyre szabott, egyedi hajcsatok is éppen reneszánszukat élik, pont úgy, ahogy a 60-as éveket idéző, nagyon vastag hajpántok is.

A férfiruházatban egyre nagyobb teret nyernek a hegymászó- és túraöltözékek stíluselemei. A funkcionális anyagok és a modern szabásvonalak kombinációja korszerű, városi megjelenést eredményez. Náluk is új értelmet nyer a kord és a tweed, minden darab inkább kényelmes, mint vastag. Alap az utcai és városi stílus, amelyet formális stíluselemek egészítenek ki: kabát pulóverrel, kockás nadrág vastag ingszerű felsővel. Az eredmény pedig a trendi, meghatározó ruhadarabok fiatalos keveréke.

Kapcsolódó bejegyzések

lakber

Kövesd a trendeket az otthonodban is! – 2019-es ötletek a lakberendezésben

Ismerjétek meg, hogyan gondolkoznak a szakemberek otthonainkról 2019-ben! Szó lesz bútorokról, kiegészítőkről, színekről és stílusokról egyaránt. Ahogy az elmúlt években, idén is egyre nagyobb

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás