AMIKOR NYERŐ ÖTLET VOLT ELJÖNNI!

Nagy Next Stop Nyereményjáték Nap Székesfehérváron 

A nap, amikor mindenki nyert! Természetesen aki eljött, és játszott. Mert játszani jó! Együtt játszani még jobb! Ha pedig még meglepetés is jár érte, na az az igazán nagy öröm!

A Nagy Next Stop Nyereményjáték napon elméletünk be is igazolódott: olyan sokan jöttetek el, hogy alig győztük osztogatni az ajándékokat a résztvevőknek. Az egész napos program tele volt izgalmas nyereményjátékokkal, különböző társasjátékokkal. Emellett több üzlet erre az alkalomra külön kedvezményekkel is készült.

 

Összességében nagyon kellemes hangulatú, vidám napot élhettünk át közösen. Köszönjük! Miattatok sikerült ennyire jól, hiszen Ti kellettetek ahhoz, hogy megtöltsük a teret jó hangulattal, élettel, pezsgéssel a játékos asztaloknál és a Szerencsekerék körül. Reméljük, hogy a sorsjegyekkel megnyert ajándékokkal együtt sok klassz élménnyel, emlékkel tértetek haza.

Szeretettel várunk máskor is a Next Stopba egy hasonlóan tartalmas programra, de akkor is, ha „csak” vásárolni jössz. Hiszen itt mindig van keresnivalód!

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

FB poszt

7 év, 7 próba – 7 éves a Next Stop Fehérvár

Köszönjük, hogy szeptember 10-én Veletek közösen ünnepelhettük meg a Next Stop Fehérvár 7. születésnapját! Gondoltunk kicsikre és nagyokra egyaránt: a gyermekek megmérettették magukat a

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás