A felejthetetlen szülinapok 5 alapszabálya!

Születésnapi köszöntések, ajándékok, meglepetésbulik, ezek bizony megosztó témák. Van, aki zavarba jön, ha felköszöntik, legszívesebben elbújna mindenki elől, de akad olyan is, aki szinte egész évben a nagy napra készül, akár szervezőként, akár ünnepeltként. Egy dologban viszont majdnem mindenki egyetért: a felejthetetlen születésnapoknál kevesebb dolog van, ami jobban megszilárdítaná a baráti kapcsolatokat. Éppen ezért szedtük össze Nektek a legfontosabb összetevőket!

1. Meglepetésbuli?

Kétféle ember van: aki szereti a meglepetéseket, és aki nem. Ezt mindenképp tartsuk szem előtt, hiszen senki sem magának szervezi a születésnapját, hanem az ünnepeltnek, ezért az ő boldogsága a legfontosabb! A meglepetéseket kedvelők számára talán könnyebb a szervezés, akik viszont ódzkodnak az ilyentől, azoknál finoman puhatoljuk ki, hogy mégis minek örülnének, hol tudnák elképzelni a születésnapjukat, kikkel és mikor, ha egészen véletlenül… 🙂

2. És a dekoráció?

Igen, a dekoráció! Ha hiszitek, ha nem, így lehet megteremteni az adott ünnepléshez illő legjobb atmoszférát! Legyen szó kertipartiról vagy bárkinek a lakásáról, igazi csodát tud tenni egy jó körítés! A tematikus dekoráció mostanában reneszánszát éli, ezért ha az ünnepeltnek van valamilyen hóbortja vagy fanatizmusa, sportszurkoló, film vagy képregényrajongó, akkor vásároljunk ilyen kiegészítőket és dekorációkat, így végképp bearanyozhatjuk az ünneplést!

NEXT STOP tipp: Keresgélj a PEPCO lakberendezési és dekorációs kínálatában, könnyen lehet, hogy ott megtalálod az igazit!

3. Ne felejtsd, a tuti társaság!
Ez a legfontosabb az összes szempont közül, ha nem sikerül összecsődíteni a barátokat, haverokat, akkor bizony könnyedén kárba veszhet a sok-sok energia és igyekezet. Célszerű jó előre feltérképezni, hogy kinek, mikor és hol megfelelő az ünneplés? Tudjuk, nem egyszerű feladat, az a pillanat viszont felbecsülhetetlen, amikor végig nézünk a társaságon, és azt látjuk, hogy mindenki önfeledten beszélget, egymásnak ismeretlen emberek között köttetnek barátságok. Ugye, milyen jó is az?!

NEXT STOP tipp: Barátokat nem tudtok egyik üzletünkben sem venni! 🙂

4. Biztosan felejthetetlen lesz?
Van még egy szempont, ami mostanában már magától értetődő, de azért megjegyezzük, nehogy elmaradjon, ezért pedig utólag főjön a fejünk! A kerülgetett téma nem más, mint a dokumentálás. „Ha nincs kép róla az Instán vagy Facebookon, akkor nem is létezik!” Na, nem pont erre gondolunk, hanem inkább arra a lehetőségre, hogy pár év múlva a legjobb képekből, legviccesebb jelenetekből, legszebb pillanatokból valaki összevágjon egy jó kis videót, amin aztán mindenki kedvére nosztalgiázhat.

NEXT STOP tipp: Kütyük, kamerák, fényképezőgépek, a haladó szinten: fejkamera! Nézzetek be az Euronicsbe, ha ez az irányelv!

5. És persze a finomságok!
Aláírjuk, nem mondtunk újat! Ahogyan minden házibuliban is a konyha a középpont, úgy egy születésnapi összejövetel résztvevői is az ételforrások köré rendeződhetnek, amivel persze nincs is semmi baj! Ha a társaság adott, és van valami ínycsiklandó harapnivaló, akkor nagy gond már nem történhet! Célszerű ilyenkor kis falatkákat, szendvicseket, gyümölcsnyársakat, könnyen elfogyasztható, de változatos ételeket bekészíteni, hogy azért mégse fulladjon egy nagy zabálásba az összejövetel… 🙂

5+1 Csak lazán!
Könnyű ezt mondani! Ha viszont tényleg azt akarjuk, hogy mindenki a legjobban szórakozzon, beleértve magunkat is, akkor bizony meg kell tanulni hátra dőlni, elengedni dolgokat, és csak sodródni az események folyásával, bárhogyan is alakuljon. 🙂

Kapcsolódó bejegyzések

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás