nextstop.hu/5-dolog-amit-ha-kihagytal-iden-meg-bepotolhatsz/
Next Stop

5 dolog, amit ha kihagytál, idén meg bepótolhatsz!

2017. 12. 19.

Karácsony estéjén már túl, de még mindig 2017-ben vagyunk, a szokásos év és létösszegző bejegyzések helyett egy kis aktivitásra buzdítunk mindenkit! Összeszedtünk pár dolgot, amit még idén bárki megtehet, ha nem kerített volna még rá sort!

1. Nézz meg egy magyar filmet!

2017 igazi örömünnepe volt a hazai filmkészítésnek, számos remek filmet rendeztünk, talán mind közül a legjobb – a mostanában nagy médiavisszhangnak örvendő – Testről és lélekről c. alkotás. Ha viszont könnyedebb szórakozásra vágysz, akkor a Viszkis vagy a Kincsem még megy a mozikban!

 

2. Black Friday helyett

MTöbben vagyunk, akik igyekeznek elkerülni a különleges leárazások miatti forgatagot, így lemaradtunk a Black Friday akcióiról is. Persze nincs ok az aggodalomra, hiszen a karácsony utáni leárazásokat pont nekünk találták ki! Kevesebb ember, alacsonyabb árak, kár lenne kihagyni!

NEXT STOP tipp: Országszerte már két helyszínen, Székesfehérváron és Csömörön is várjuk a vásárlókat, ha véletlenül a Next Stop üzletközpontok meglátogatása is kimaradt volna, akkor okvetlenül pótold, hiszen az év végére számos fantasztikus akciót tartogatunk, amikről a www.nextstop.hu oldalon tájékozódhatsz is!

3. Törődj magaddal!

Az egész éves rohanásban sok dologra figyelünk, ünnepekre, születésnapokra, szeretteinkre, lakásfejlesztésre, munkahelyi ügyekre, a különböző teendők összehangolására, de egy valamire sokszor alig jut idő: saját magunkra. Éppen ezért szorítsunk egy kis időt magunkra, pihenjünk, töltekezzünk, indítsuk az új évet kisimultan!

 

NEXT STOP tipp: Vegyél egy szép cipőt vagy mutatós táskát a CCC üzleteiben, esetleg egy szuper könyvet a Líra kínálatából, és vonulj el olvasni egy teával, mert megérdemled!

 

4. Program egy régi ismerőssel

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse vagy rokona, aki időről időre az eszébe jut, a szívében hordoz, de valamiért ritkán vagy szinte egyáltalán nem látja. Ha ez a sajnálatos, ámde sokunk számára valós helyzet számodra sem ismeretlen, akkor ragadd meg a telefont, hívd fel, és találkozzatok végre!

 

5. Komfortzónán kívül

Elrepült egy év, a kérdés adja magát: hány olyan dolgot csináltál, ami a komfortzónádon kívül esett? Ha igazán őszinte vagy magadhoz, akkor mindig lesz legalább „még egy” dolog, amit nem tettél meg, de szerettél volna. Ha szíved mélyén egy kicsit félsz is tőle, akkor jó helyen jársz, az lesz a te a kis kalandod! Szóval kalandra fel, tedd meg azt, amit egész évben csak kerülgettél, vagy még csak be sem vallottál magadnak, hogy szeretnéd.

NEXT STOP tipp:Kalandot nálunk nem vásárolhatsz, de kalandra felkészülni, azt tudsz nálunk! 😉

 

 


Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, addig is, ha tetszett, amit olvastál, oszd meg Facebook ismerőseiddel is!

10 olcsó és egyszerű DIY karácsonyi dekoráció!

Fantasztikus unaloműző játékok semmittevés helyett!

Ajándékpara helyett ‒ 10 meglepi, amivel nem lőhetsz mellé