Ünnepeld meg, hogy Nő vagy!

Ugye neked sem jut soha időd magadra? Mindig eldöntöd, hogy „mostmártényleg” te következel; aztán az elintéznivalóid sorában mégis az utolsó utáni helyre kerül az, ami neked fontos. Első a család, a barátnőkkel állandóan történik valami, a házimunka pedig folyton megvár…Ráadásul annyiféle szerepnek – barátnő, feleség, anya, dolgozó nő stb.- kellene megfelelnünk, hogy néha el is felejtjük, kik vagyunk valójában, és miért jó nőnek lenni!

NextStop_blog_illusztracio

ÉN-idő

Egyetlen napra tedd félre a bűntudatot, önvádat, és kivételesen töltsd azzal a nőnapot, amit TE szeretnél. Ehhez érdemes végig gondolni, mi az, amire szüksége van a testednek, lelkednek; mi az, ami igazán jólesne neked? Legszívesebben magadra zárnád a szobaajtót, és aludnál, vagy filmeket néznél napestig? Légy egyszer kedves magadhoz, és tedd azt, amire Neked van szükséged.Egyetlen napra tedd félre a bűntudatot, önvádat, és kivételesen töltsd azzal a nőnapot, amit TE szeretnél. Ehhez érdemes végig gondolni, mi az, amire szüksége van a testednek, lelkednek; mi az, ami igazán jólesne neked? Legszívesebben magadra zárnád a szobaajtót, és aludnál, vagy filmeket néznél napestig? Légy egyszer kedves magadhoz, és tedd azt, amire Neked van szükséged.

NextStop_blog_illusztracio

Örülök, hogy Nő vagyok!

Gondold végig, miért jó nőnek lenni! Ezer helyről hallhattad már, milyen egy „igazi nő”. Szerinted milyen? Egyáltalán létezik ilyen? Kik azok a nők, akikre felnézel, akiknek hálás vagy, akikre hasonlítani szeretnél? Emlékezz vissza azokra az élethelyzetekre, amikor megélted a nőiességed! Pár mondatban szedd össze, te milyen nő vagy: írj használati utasítást magadhoz! A párod, családod hálás lesz érte!

NextStop_blog_illusztracio

Bánj jól magaddal!

Minden nőnek van olyan „titkos tétel” a bevásárlólistáján (nem is egy!), aminek a beszerzését hónapról hónapra tologatja, hiszen mindig „vannak fontosabb dolgok”, és amúgy is ráér. Ne várj tovább, ha valami könnyebbé, komfortosabbá tenné az életed, nőnap alkalmával lepd meg magad vele!

NextStop_blog_illusztracio

Fürdő rituálé

Van, amit a férfiak soha nem fognak megérteni. Például azt, hogy milyen varázslatos hatása van egy forró fürdőnek. Ne foglalkozz azzal, ha párod értetlenül néz rád az arcpakolás, a dörzsölő kendő, az illatgyertya, az aromaolaj, a szívecske alakú fürdősó és egyéb, a fürdőzéshez elengedhetetlen kellékek miatt. Vonulj el a fürdőszobába, rendezd be a szentélyed, vidd be a kedvenc magazinod és pihenj!

NextStop_blog_illusztracio

Nem árt a stílusváltás!

Ezen a napon megmutathatod, milyen vagy valójában. Milyen ruha, kiegészítő az, amit egyszer szívesen felvennél? Biztosan van néhány olyan darab, amivel szívesen feldobnád a ruhatárad, mégis félsz megvenni, mert az nem a te stílusod. Mi lenne, ha nőnap alkalmából fittyet a megszokásra, és beszereznél valamit erről a listáról? Ne engedd, hogy a család leszavazza a szuper nőnapi holmijaid, de azért – biztos, ami biztos alapon – tartsd meg a blokkot!

Kapcsolódó bejegyzések

divat

Így dobd fel a ruhatárad! – őszi divat trendek

Azon már meg sem lepődünk, hogy a trendek időről időre újra felbukkannak. Ezért is selejtezz nagy körültekintéssel az éppen nem hordott ruhadarabok közt, mert

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás