nextstop.hu/regio-karacsony/
Next Stop

REGIO karácsony

2020. 12. 14.
Játék, vagy tanulás?
Hát itt a szünet, ne kérdezzünk már ilyen zöldeket, igaz? 🎄🙂
Mi van akkor, ha mi azt mondjuk: mindkettő egyszerre is történhet? Szóljon ez a karácsony az okos ajándékokról okos, és okosodni vágyó gyerekeknek!
🎁Mindjárt három remek ötletünk is van:🎁
A Go Master YouTubers társasjáték, ami a kamaszok által csodált Youtuberek életébe enged bepillantást tanulságos, és izgalmas játékmeneten keresztül.
De megérkezett Blip! is, aki az első tanítható robotja lehet gyermekünknek, aki így észrevétlenül tanulja meg a programozás alapjait.
Végül, de nem utolsósorban a lányoknak a Magyarul éneklő Charlotte baba okozhat sok-sok boldog percet és segíthet gazdagítani a szókincsüket.
És ez csupán három ötlet abból a megszámlálhatatlanból, amit a Régióban vár.
Érdemes bekukkantani hozzánk…

Go Master YouTubers

Egyre több fiatal célja, hogy online videózással foglalkozzon hivatásszerűen, ám sokan nem látják a csillogás mögötti kemény munkát. A Go Master YouTubers egy hiánypótló társasjáték, ami a videósok izgalmas világába nyújt betekintést fiataloknak és szülőknek egyaránt, egyfajta hidat teremtve az online és offline kikapcsolódás között. Az interaktív társasjáték célja, hogy a játékosok minél több követőt szerezzenek saját YouTube-csatornájukra, miközben szembenéznek megannyi kihívással. A játékot 8 éves kortól ajánljuk.

Blip: első programozható robotom

Egy programozható játék amellett, hogy egy újfajta élmény gyermekeknek, fejleszti a gondolkodást és a problémamegoldó képességet is. A Blip: első programozható robotom egy bolygóközi kalandra hívja a játékost, és miközben izgalmas küldetéseket teljesít a robottal, megtanulja a programozás alapjait is. 20 különböző játékmenetből lehet választani a játék során, de akár saját küldetést is létre lehet hozni a kártyák segítségével. Az interaktív robotot 4 éves kortól ajánljuk.

Magyarul éneklő Charlotte baba

Charlotte, a magyarul beszélő és éneklő interaktív baba pillanatok alatt elkápráztatja a család minden tagját. A hosszú hajú, szép ruhába öltöztetett baba 11 mondókát és dalt ismer, amiket együtt tudnak énekelni vele a gyermekek, így a játék közben szókincsük és memóriájuk is fejlődik. Amikor hanyatt fekszik, Charlotte lehunyja a szemét és álomba szenderül, de amint felébred, folytatódhat a dalolászás és a fodrászkodás, ugyanis a baba haját gyönyörű fonásokkal és copfokkal lehet díszíteni. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.


Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, addig is, ha tetszett, amit olvastál, oszd meg Facebook ismerőseiddel is!

Karácsonyfa trendek 2020

Kiskedvenced se hagyd ki az ajándékozásból!

Csajos ajándéktippek kicsiknek és nagyobbaknak