nextstop.hu/mi-legyen-a-csomagban-csajos-ajandektippek-kicsiknek-es-nagyobbaknak/
Next Stop

Csajos ajándéktippek kicsiknek és nagyobbaknak

2020. 12. 07.

Mi legyen a csomagban?

Nincs nagyobb öröm, ha a karácsonyfa alatt, a dobozt kicsomagolva öröm ül ki a megajándékozott arcára. És nincs nagyobb szomorúság, ha csalódottságot látunk rajta. 

Íme pár tipp, ha már kifogytál az ajándékötletekből. Ráadásul olyanok, amiket “egy körből”, egy úttal be tudsz szerezni nálunk. 

Van egy húgod? Szuper! Ha még kicsi, akkor könnyen találsz neki valami csajos játékot, és mellé egy jó meleg sapkát vagy kesztyűt (csak tudd, mi a kedvenc színe). 

Anyunak vennél valamit? Vigyázz! Nem minden nő szereti, ha a konyhai teendőivel azonosítják. Próbálj meg karácsonykor ne úgy gondolni rá, mint akinek a házimunka a mindene. Vegyél neki például egy jó könyvet (egy kellemes, könnyed regényt, vagy a világ valamelyik szép szegletéről szóló képes beszámolót. Előtte érdemes ügyesen megtudni, melyik földrész a szíve csücske). Meg valami apróságot, amit az asztalára vagy az éjjeli szekrényére tud tenni, és ha ránéz, eszébe jut, mennyire szereted őt. 

A nagyival lesz a legkönnyebb dolgod. Tapasztalat mutatja: a nagymamák szinte mindennek örülnek, és ezt ki is mutatják. Kedveskedj neki egy saját kezűleg készített ajándékkal! Válassz hozzá illő dobozt, szalagot nálunk, meg valami kis csemegét, és meglátod, megkönnyezi az idei karácsonyt.

Ajándékozásra fel! Cél a Next Stop!


Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, addig is, ha tetszett, amit olvastál, oszd meg Facebook ismerőseiddel is!

Ajándéktippek a család férfitagjainak

Nyerj a Mikulással!

Karácsonyi könyvajánló a Lírától!