nextstop.hu/mi-legyen-a-csomagban-ajandektippek-a-csalad-ferfitagjainak/
Next Stop

Ajándéktippek a család férfitagjainak

2020. 12. 04.

Mi legyen a csomagban?

A férfiak igenis szeretnek szép nyakkendőt kapni, és egy jó dezodornak is tudnak örülni. Először. Aztán ha harmadik évben is ugyanezt kapják, már kicsit kevésbé lesz őszinte a mosolyuk.

Ha igazán meg akarod lepni aput, legyél kicsit kreatívabb. Inkább több apró, de személyesebb dolog kerüljön a csomagba: például egy jó könyv, egy különleges édesség, egy szép toll. Nem kell az összes zsebpénzedet elköltened rá, mégis örülni fog neki. 

Ne feledkezzünk meg a nagypapáról sem! Jó, jó, tudjuk: már augusztusban megmondta, hogy neki aztán igazán semmi sem kell. DE hidd el, boldog lesz, ha talál a fa alatt egy csomagot az ő nevével. Nem kell túlgondolni, egy csomag finom kávé vagy tea, egy éjszaka is jól látható vekker (mindig tönkreteszik a sajátjukat), és egy fülhallgató, hogy a mama mellett tudja nézni a standuposokat, jó választás lehet. 

Van egy bratyód? A füles neki sem rossz döntés, csak talán komolyabb basszusokkal, mint a papáé. Emellé kaphat egy komplett szettet a kedvenc illatából (dezodor, tusfürdő, sampon), és már a haveroddá is tetted legalább februárig.

A fiúknak nem nehéz ajándékot választani, látod? Ráadásul nálunk mindent meg is találsz hozzá.


Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, addig is, ha tetszett, amit olvastál, oszd meg Facebook ismerőseiddel is!

Karácsonyi könyvajánló a Lírától!

Nyerj a Mikulással!

(lelki-) Vitaminpótlás ősszel, télen