Így tűnjetek ki a tömegből Halloweenkor – 5 szuper öltözék az idei bulira!

1. Ha szeretnétek vidámságot csempészni a halloweeni buliba, vagy ha épp éhesen gondolkoztok a jelmezen, öltözzetek kedvenc ételeknek! Rengeteg egyszerűen megvalósítható ötletet találhattok – például az alábbi popcorn öltözéket – , de egészen extrém megoldásokat is megvalósíthattok. Mire fennétek a fogatokat? Avokádó, egy tábla csoki, egy nagy tál lasagne… a kínálat végtelen!

2. Elevenítsétek fel kedvenc korszakotokat! Vegyétek elő a pöttyös szoknyát a szekrény mélyéről és utazzatok vissza a ’50-es évekbe, keressétek meg legszínesebb-rojtosabb összeállításotokat a hippi korszak kedvéért, vagy csillogjatok és villogjatok a diszkó korszak tiszteletére! Inspirációként nézzétek meg a Glam híres sorozatának „100 év divat” epizódját, mely bemutatja az elmúlt évszázad legikonikusabb öltözeteit!

Bármelyik is legyen a választott korszak, az összkép remek lesz!

3. Biztosan köztetek is vannak páran, akik hátuk közepére se kívánják a halloweeni beöltözést, inkább csak a barátok vagy párotok kedvéért vállaltátok. Erre is van megoldás! 🙂 Százszámra találhattok olyan egyszerű ötleteket, melyhez a lehető legkisebb befektetésre van szükség, az eredmény mégis jópofa és egyedi lesz. Példának a „szomszéd” jelmezt hoztuk Nektek.

4. A halloweeni buli remek alkalom arra, hogy kifejezzétek párotokkal való összetartozásotokat – ráadásul mindezt szórakoztató módon. Ezernyi ötlet közül válogathattok, hogy hogyan öltözhettek be párként, az olyan klasszikusoktól kezdve, mint a só-és borsszóró, a páros filmes karaktereken át az egészen kreatív megoldásokig. A mi kedvenc példánk a képen látható fog – és fogtündér szett. Ez a jelmez biztosan nem fog szembejönni az utcán! 😉

5. Örök gyerekeknek a tökéletes választás: mesefigura. Keltsétek életre gyermekkorotok kedvenc szereplőjét, legyen szó akár a jóságos tündérkeresztanyáról vagy éppen az aktuális főellenségről! Azért mielőtt kiválasztanátok a jelmezt, gondoljátok végig a meghívottak listáját: egy kisgyereknek például könnyen csodás élményt vagy nagy ijedtséget okozhattok megjelenésetekkel.

 

Reméljük, tudtunk Nektek segíteni a dilemmában, és máris körvonalazódik fejetekben a tökéletes öltözet.:) Jó szórakozást kívánunk!

Képek forrása: pinterest.com, boredpanda.com, popsugar.co.uk

Kapcsolódó bejegyzések

halloween

Ettől lesz mágikus az idei Halloween – 5 tipp a készülődéshez, programokhoz

Póklámpások Kisebb dísztökökből és fekete zsenília drótokból készítsetek pókocska mécseseket! Az a legbiztonságosabb, ha elektromos mécsest raktok a tök belsejébe, nehogy kigyulladjon valami a
divat

Így dobd fel a ruhatárad! – őszi divat trendek

Azon már meg sem lepődünk, hogy a trendek időről időre újra felbukkannak. Ezért is selejtezz nagy körültekintéssel az éppen nem hordott ruhadarabok közt, mert

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás