nextstop.hu/karacsonyi-dekoraciok-2020/
Next Stop

Karácsonyi dekorációk 2020

2020. 12. 17.

A girlandig és tovább!

Itt a karácsony, és kezdődik Laokoón csoport élőszereplős reprodukciója a girlandokkal, égősorral, színes szalagokkal. Aztán jöhetnek a díszek, amelyekről pontosan tudjuk, hogy a pszeudomechanika valahanyadik főtétele szerint csak összetörve kerülhetnek elő, még akkor is, ha nyugalomban voltak. Az izzósor vagy ég, vagy nem. A csúcsdíszt ellopja a kutya, a szaloncukor már a dobozból eltűnt, és csak a gondosan visszacsomagolt papír maradt utána. Persze elkövető az nem volt. A család összes tagja a másikat nézegeti gyanakodva. 

Minden jel arra mutat: ideje valami újat behozni a karácsonyi dekorációba, legyen az a fa, vagy az ünnepi asztal, a szoba, vagy a házunk külseje. Ha a nyájas olvasó azt remélné ezen írástól, hogy megkapja élete nagy ötletét, gyorsan szögezzük le: nincs biztos recept a hangulatos dekorációra, csak biztos szándék. Ezért nem azt mutatjuk meg, mi tetszik nekünk, hanem inkább arra buzdítunk: mindenki találja meg a neki legjobban tetszőt.

Pár ötlet azért persze látható itt is, de a lényeg inkább az, tanuljunk meg ügyesen keresni. A neten, a Pinteresten, de néha a Facebookon is fellelhetünk olyan remek alapötleteket, amelyeket saját szíjunk íze és az otthonunk adottságai szerint alakíthatunk.

A mi kedvenceink:

 

És íme néhány videó is:

Kesztyűs, sapkás csomagóló

Sószóró hóember

Karácsonyi fakanalak

Forrás: Pinterest

Ha megvan a nagy ötlet, ne felejtsük el bevonni a család többi tagját, egészen a legkisebbekig. Valójában nem is őket a legnehezebb kapacitálni, hanem inkább a kamaszokat. De ha most csatát nyerünk valamilyen ravasz trükkel, a háború is jobban fog állni, amit azért vívunk, hogy a család vérkeringésben tartsuk őket. 

Szóval elő a gépet, a könyveket, kutassunk remek ötletek után, aztán pedig alkotásra fel!
Ha valami igazán különleges kreáció kerekedik ki belőle, ne habozz, oszd meg velünk és a többi olvasóval, várjuk a fotókat!


Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, addig is, ha tetszett, amit olvastál, oszd meg Facebook ismerőseiddel is!

Karácsonyfa trendek 2020

Karácsonyi kiegészítők kedvező áron!

Kiskedvenced se hagyd ki az ajándékozásból!