Állandó akciókkal, kuponokkal és törzsvásárlói programmal várjuk vásárlóinkat! Székesfehérvár legnagyobb árukínálatú kertészetében mindenki kényelmesen válogathat a legszebb, hetente kétszer frissülő szezonális és kerti növények között, a beltérben pedig mindig friss szobanövények, szerszámok, kiegészítők és dekorációs termékek, széles kínálatával várunk mindenkit szeretettel!

 

Nyitvatartás:

H-Szo: 8: 00 – 19:00

V:         8:00 – 18.00

www.oazis.hu

 

 

Magyarországon az Oázis honosította meg a „gardencenter” fogalmát. A franchise rendszerben működő Oázis Kertészetek Magyarország legnagyobb kertészeti tematikájú üzletei.

Hazánk legnagyobb, hetente többször frissülő, így mindig gyönyörű szobanövény, és jelentős faiskolai árukészlete várja a vásárlókat.

Emellett a növényekhez tartozó kiegészítőkkel (cserepek, kaspók, földek, tápoldat, stb.) kerti szerszámokkal, és egyéb kellékekkel, kisgépekkel, lakberendezési és dekorációs cikkek széles választékával és számtalan kényelmi szolgáltatással (díszcsomagolás, szaktanácsadás, kiszállítás, stb.) tesszük még izgalmasabbá a látogatást.