Dohányboltunkat Székesfehérvár egyik frekventált helyén nyitottuk.

Szem előtt tartva a könnyű megközelíthetőséget és az ingyenes parkolási lehetőséget, a lehető legszélesebb áruválasztékkal várjuk a hét minden napján, Székesfehérvár egyik legnagyobb alapterületű dohányboltjában!

 

Nyitvatartás:

H-Szo:  7 : 00 – 20 : 00
V:          8 : 00 – 18 : 00

 

 

Az akadálymentesített bejáratnak és fotocellás ajtónak köszönhetően minden kedves vásárló könnyedén juthat be az üzletünkbe. A dohányboltunk berendezésekor szem előtt tartottuk, hogy az átlagnál exkluzívabb megjelenést alakítsunk ki. Modern stílusú, tágas, világos és légkondicionált eladótér fogadja a kedves vásárlókat.

A pasztell színek kellemes, lágy hangulatot kölcsönöznek mind a külső, mind a belső felületeknek.

Termékválasztékunk összeállításánál a legkülönfélébb vásárlói elvárásoknak és ízléseknek igyekeztünk megfelelni, valamint elektronikus mobilegyenleg feltöltés lehetősége is biztosított.

Az igényes alapanyagokból készült üzletberendezésünk lehetővé teszi különféle borválogatások vagy akár pincészetek egyedi megjelenítését. Üzletünkben kialakításra került egy igényes kávézó sarok is, ahol Ön kényelmesen elfogyaszthatja a frissen főzött kávéját.

Dohányboltunk nyitva tartása alkalmazkodik a környéken lévő üzletekéhez, ezért szinte egész nap várjuk kedves vásárlóinkat. A legforgalmasabb időszakokban két eladónk is dolgozik az üzletben, hogy a kiszolgálás mindig gördülékeny lehessen. Amennyiben exkluzív borválasztékunkból szeretnének választani, kollégáink szívesen adnak tanácsot!