Nyitvatartás:

H-Szo:  10 : 00 – 19 : 00
V:          10 : 00 – 18 : 00

www.homasita.hu

 

 

A Homasita Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. 1988-ban egy kis budai üzlethelyiségben indult autósboltként 2 fővel és kevés raktárkészlettel. Mára Magyarország vezető autó,-motor és kerékpár felszereléssel, ápolással foglalkozó importőr cégei közé tartozunk. Kollégáink száma közelít a 100 főhöz. Áruházainkban vásárlóink a termékek széles választékát megtalálják minden korosztály számára A-tól Z-ig azaz az ablaktörlőtől a zárjégoldóig.

Új telephelyünk a törökbálinti újonnan épült központi nagykereskedelmi raktárunk. Kiskereskedelmi értékesítést a dél-budai, törökbálinti, pólus áruházi, kispesti és a most átadott székesfehérvári kiskereskedelmi áruházainkban végzünk. A több mint 10 ezer féle árucikkünket 12 ország, mintegy 50 gyártójától szerezzük be. Jelenleg beszállítóink döntő többsége Magyarországról az Európai Unió tagállamaiból és távolkeletről kerül ki.

Fokozatosan bővülő termékválasztékunkba a piaci igényeknek megfelelően bekerültek hazai gyártású cikkek és más kelet-európai (lengyel, cseh, szlovén) gyártókkal is virágzó kapcsolatot építettünk ki. Vevőink induláskor főleg a hazai piacon megjelenő olajtársaságok kiépülő kúthálózataiból kerültek ki, mára inkább kereskedők, felhasználók, márkaszervizek, autószalonok, jelentős gépjármű flottát üzemeltető intézmények is a vásárlóink közé tartoznak. A 90-es évek közepétől egyre nagyobb arányban értékesítünk a hazánkban is megjelenő üzletláncoknak (Auchan, Tesco, Praktiker, Obi). Tevékenységünk kiegészítő eleme a szomszédos országokba (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia) való exportálás.