Egy kis romantika: őszi randitippek

Azért, mert véget ért a nyár, még nem kell lemondani a kültéri programokról. Gyönyörű színekben pompáznak a fák, hullanak a falevelek, de a nap még kikandikál a megmaradt lombkorona mögül… Létezik ennél romantikusabb évszak? A piros, a sárga és a barna összes árnyalata megfigyelhető ilyenkor a természetben. Gyönyörködjetek benne együtt!

Sütögessetek a szabadban édeskettesben! Ez egy igazán meghitt randi lesz – ha nem esik az eső –, csak öltözzetek fel melegen! Ahogy ropog a tűz, egymáshoz bújtok és közben jókat nevettek… Nem kell messzire menni, akár a kertben is sort keríthettek rá. A mályvacukorról viszont ne feledkezzetek meg, hiszen az egy ilyen randinak az alapkelléke kell, hogy legyen! 🙂

Menjetek el kettesben wellnessezni… Az ősz kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb tervek kovácsolásának, hát álmodozzatok együtt! Igazi kikapcsolódás, egymásra hangolódás és pihenés egy ilyen hétvége, amit biztosan még nagyon sokáig fogtok emlegetni. Élvezzétek ki, hogy kettesben vagytok, éljetek meg minden pillanatot!

Nincs már kánikula, érdemes a várost biciklivel felfedezni. Csináljatok úgy, mintha turisták lennétek és nézzetek meg minden látnivalót! Higgyétek el, rengeteg új dologra fogtok rácsodálkozni, csak járjatok nyitott szemmel!

Aktív kikapcsolódás és kulturális program egyben, aminek keretében akár „saját helyeket” is kijelölhettek. Ne felejtsetek el közös képeket készíteni az így felfedezett helyszíneken!

Ha nem szeretnétek otthonról kimozdulni, de együtt – és nem utolsósorban – hasznosan akarjátok tölteni az időt, főzzetek valamit közösen! Amellett, hogy kiderül, ki az igazi konyhatündér kettőtök közül, fontos információkat kaptok a másik személyiségéről is: például mennyire türelmes, alkalmazkodó, laza vagy kreatív a másik.

Miután elkészítettétek a vacsorát, gyertyafény és hangulatos zene kíséretében el is tudjátok fogyasztani. (Ha szó szerint semmi jó nem sült ki belőle, még mindig rendelhettek házhoz valami finomságot, szóval vágjatok bele bátran! 😉)

Ha szeretitek az állatokat, akkor irány az állatkert! Egy egész napos program, mely talán még jobban is élvezhető, amikor már nincs kánikula. Sőt, felhős időben is felhőtlenül élvezhetitek egymás és az állatok társaságát. Járjatok utána, vannak-e aznap más, kapcsolódó programok is adott helyszínen, így extra közös élményben lehet részetek.  😉

Ha szeretitek a kulturális programokat, akkor nézzétek meg, hogy milyen múzeumok vannak a környéken. Biztosan találtok olyat, ahova mindketten szívesen elmennétek. Érdemes a kisebb kiállításokat is figyelembe venni, mert sokszor ott lelhetünk a legnagyobb kincsekre. 🙂 Legyetek nyitottak, érdeklődőek és fedezzétek fel együtt a művészetet!

Van olyan is, hogy az embernek nincs kedve pörgős programokhoz, hanem csak szeretne nyugodtan beülni egy jó reggelire vagy kávéra/teára/sütire a szerelmével. Rengeteg hangulatos hely van, ahol nincs tömeg, jót lehet beszélgetni, miközben új ízeket tudtok felfedezni. Meneküljetek el a zajos mindennapokból, pár órára varázsoljatok egy külön kis világot saját magatoknak!

Láthatjátok, nincs szükség világmegváltó ötletekre vagy egzotikus programokra, a lényeg, hogy együtt éljétek meg a pillanatot. Az emlékek örökké megmaradnak, hát éljetek úgy, hogy lehetőleg minden közös emléketek gyönyörű legyen!

Kapcsolódó bejegyzések

blog013

Így kuckózz be tél végén!

A meteorológiai tavasz még elég messze van, és bár nagyon várjuk már, a jóidőre várnunk kell. A szürke téli estéken pedig a legjobb társ
blog012

Így varázsold tökéletessé a Valentin-napot!

Hamarosan itt van az év egyik, ha nem a legmegosztóbb ünnepe: Valentin-nap. Sokan még csak hallani sem akarnak róla, de van, aki régóta készül

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás