nextstop.hu/csaladi-programok-a-next-stop-ajanlasaval-ezeken-a-helyeken-az-egesz-csalad-jol-erezheti-magat-2/
Next Stop

Családi programok a Next Stop ajánlásával! Ezeken a helyeken az egész család jól érezheti magát!

2018. 05. 08.

 

1. Elevenpark játszóház

Nyáron és télen is túlzottan frekventált hely, épp ezért nem is kedveljük annyira. De például egy hétfő délelőttön, amikor itt jártunk, egészen kicsi volt a népsűrűség – ha lehet, érdemes hétköznap menni. Megújul a Normafa infrastruktúrája – ami jó hír, szép lett a felújított, kibővített új nagyjátszótér, és külön pirospont, hogy WC is van a közelében, viszont a játékok egy része már most használhatatlan, jó lenne gondosabban karbantartani. A rétesesnél mindig hosszú a sor, de megéri, mert még mindig nagyon jó.

2. Feneketlen-tó

Ezzel a tippel a kötelező virágvásárlást és ajándékozást egyszerre tudja le, pont ezért az egyik legjópofább és legköltséghatékonyabb DIY tipp anyák napjára. Elkészítéséhez üreges kartonbetűkre, ragasztóra, sniccerre és némi mű-, illetve igazi virágra van szükség, a feladata pedig csak annyi, hogy a virágmixszel kibélelje az üreges betűket. Az eredeti ötletet itt találja, ők némi habot is felhasználnak a projekthez, ám ezt a lépést nyugodtan kihagyhatja. Kartonbetűket hobbiboltban találni – ezeket viszont ketté kell vágni, hogy üregesek legyenek –, de készíthet akár saját maga is, így kicsit macerásabb a dolog. A végereményért viszont abszolút megéri, nem mellesleg pedig nemcsak anyák napja alkalmából sütheti el: remek dekoráció, amit más szöveggel és művirággal bélelve akár állandó díszítőelemként is alkalmazhat.

3. Kopaszi gát & Kölyök Öböl játszóház

Tavasszal és nyáron gyönyörű hely számos kiülős lehetőséggel, talán ezért is van, hogy a csak autós vagy bringás megközelíthetőség ellenére is hétvégén szép időben bizony nagy tömeg van. Kevesebben ismerik a középtájt lévő kis játszóházat, ami a fából készült mászópálya miatt a személyes kedvencem a játszóház műfajban. De a kiülős kávézók, éttermek szinte mindegyike készül szabadtéri játszósarokkal a gyerekeknek, így a szülők is nyugodtan megihatják a bambijukat.

 

4.Margitsziget

A mindenki által ismert közkedvelt hatalmas park ugyanúgy kihagyhatatlan nyári program, mint az Állatkert. Többek között a zenélő szökőkút, a gyerekek által is felfedezhető-mászkálható romok, a kisállatkert és a jófajta játszóterek, mellesleg piknikezésre is kiválóan alkalmas helyszín. A többség bringóhintót kölcsönöz, de igazán vagányan suhanni elektromos autóval lehet, a kis golfautóval fél óra alatt meg lehet tenni egy teljes szigetkört.

 


Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, addig is, ha tetszett, amit olvastál, oszd meg Facebook ismerőseiddel is!

ANYÁK NAPI TIPPEK

LEGYEN MINDEN NAP A FÖLD NAPJA!

Tippek húsvétra