Szezon előtti faiskolai vásár az Oázisban

30-70% kedvezmény egész februárban. Ne maradj le róla! Most akár féláron berendezheted kerted! Földlabdás növények, konténeres és cserepes díszfák, cserjék, örökzöldek széles választékával várunk!

Hív a dzsungel az Oázisba!

Levélünnep február 23 és 25. között Gyere el az Oázis Kertészetbe február 23. és 25. között és ismerd meg a dzsungelek legcsodásabb dísznövényeit!

LEGO napok a Régióban

LEGO® napok!🤩 Szerezd meg új kedvencedet akár 25% kedvezménnyel webáruházunkban, és induljon az építkezés! #LEGO #akció #REGIOJÁTÉK Az akciós árak csak online vásárlások esetén érvényesek a megjelölt LEGO® termékekre 2024. február 16-29. között, illetve a készletek erejéig. Más akcióval nem összevonható. A kép illusztráció! A LEGO®, a LEGO® logó és a minifigurák a LEGO® csoport […]

A Pepco legújabb szabadidőruházat kollekciója

Fedezd fel a Pepco legújabb szabadidőruházat kollekcióját! Most színekkel teli és rendkívül kényelmes pulóverbe öltöztetheted az egész családot, mint mindig, remek áron! Az ajánlat 2024.02.08-tól 2024.02.28-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Pepco 🧡 Érezhető minőség, szerethető áron.    

Hatalmas leárazás a Háda üzletekben!

Hatalmas leárazás a Háda üzletekben! Február 9. péntektől a hónap végéig, 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni a szezon legdivatosabb darabjait és kiegészítőit, minden kilós és darabáras üzletünkben! Ne feledd, az akció időtartama üzletenként eltérő lehet!

Jelmezvásár a Régióban

Elindult a farsangi jelmezvásárunk! Válassz maskaráink és kiegészítőink közül akár 50% kedvezménnyel! Az akció 2024. január 22. és február 29. között, illetve a készlet erejéig érvényes az ország összes REGIO JÁTÉK áruházában és a regiojatek.hu webáruházban.