Maradj divatos, minden nap!

Nézd meg a legújabb női kollekciónkat és válogass a sok-sok divatos őszi darab közül! Az ajánlat 2021.09.16-tól 2021.09.22-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Beköszöntött az ősz a Hádába!

Szeptemberben is naponta megújuló őszi árukészlettel várunk országszerte minden üzletünkben! Fedezd fel páratlan kínálatunkat és hagyd, hogy elragadjon Téged is, a több ezer különleges ruha és kiegészítő nyújtotta látvány!

Válassz könyvet őszi estékre

Válassz könyvet őszi estékre, akár 70% kedvezménnyel! Ne hagyd ki az akciót és válogass több száz népszerű könyvünk közül akár könyvesboltjainkban, akár webshopunkban!

Őszi virághagyma vásár

A tavasszal virágzó hagymások elültetéséhez az őszi időszak a legalkalmasabb. Most kell hát cselekedni! A tavasz első hírnökei a hagymás virágok, amik a hó alól kibújva csodás színekkel örvendeztetnek meg minket.

Virágzó őszi ajánlatok

A legkellemetlenebb őszi időjárásban sem kell üresen hagynunk az ágyásokat és balkonládákat! Árvácska, díszkáposzta, díszparadicsom, veronika, őszirózsák és még számos másik őszi virág akciósan az Oázisban.

Erika és calluna különlegességek

A hangafélék családjába tartozó csarabok (Calluna vulgaris) népszerűsége évek óta nő, már-már a krizantémokéval vetekszik. Erikák és csarabok már 495 Ft-tól.

Krizantém akció

Millió virág ősszel is!  A hatalmas viráglufikat alkotó gömbkrizantémoknak nincsen ősszel párja! Már augusztus végétől kaphatók az Oázisban!