Adventi forgatag, ünnepi mesevilág az Oázisban

Gyere el az Oázis Kertészetbe és engedd magad elvarázsolni karácsonyi és adventi mesevilágunkban! Ünnepi asztal- és ajtódíszek, koszorúk, gyertyák kül- és beltéri dekorációk hatalmas választékával várunk. Természetesen karácsonyfadíszekből, fényfüzérekből, világító dekorációkból is gyönyörű darabokkal készültünk.

Élő fenyő kölcsönzés vagy vásárlás az Oázisban

Az Oázisban vásárolt cserepes élő fenyőt visszahozhatod, és levásárolhatod a fa árának felét. Fontos számodra a környezetvédelem? Fakivágás helyett karácsonykor is inkább élő fát díszítenél? Neked találtuk ki élő fenyő kölcsönzési akciónkat! Az akció keretén belül az Oázis Kertészetben vásárolt megjelölt cserepes élő fenyőt 2024. január 2-8. között lehet visszahozni és árát levásárolni. A fenyőfa […]

Karácsonyfa akció az Oázis kertészetben

150 cm-es Nordmann fenyő már 8990 Ft-tól! Lucfenyő tavalyi áron 3990 Ft-tól! Ráadásul az Oázis Kertészetben vásárolt vágott fenyőfa árából méterenként 1000 Ft levásárolható! Egyes fenyőméretekből hamar hiány alakulhat ki, ezért javasoljuk, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a favásárlást!

Karácsonyi játékvásár a Régióban

Karácsonyi játékvásár: akár 33% kedvezmény!Találd meg a tökéletes ajándékokat nálunk! Az akciós áraink 2023. november 30. és 2023. december 14. között, vagy a készlet erejéig érvényesek az ország összes REGIO JÁTÉK áruházában és a regiojatek.hu webáruházban.

Az Oázis Kertészet Mikulásvirág ajánlatai

Sok, izgalmas új színben! Az eddig kapható élénkpiros, halvány rózsaszín, sárga és világoszöld fellevelű mikulásvirágok mellett az idei ünnepi szezon legnagyobb slágere az élénk pink és cseppfoltos, tarka fajták. A mikulásvirág, a téli ünnepkör egyik legfontosabb, kihagyhatatlan növénye. Amit színes virágnak gondolunk, azok valójában színes virágzati fellevelek, melyek kb. 2 hónapig díszítenek. A valódi virágai […]

Adventi meglepetés az Oázistól!

Vásárolj legalább 24 darab bármilyen terméket és az összesre 24% adventi kedvezményt adunk ajándékba! Gyere el az Oázis Kertészetbe és engedd magad elvarázsolni karácsonyi és adventi mesevilágunkban! Ünnepi asztal- és ajtódíszek, koszorúk, gyertyák kül- és beltéri dekorációk hatalmas választékával várunk. Természetesen karácsonyfadíszekből, fényfüzérekből, világító dekorációkból is gyönyörű darabokkal készültünk.

Háda Advent vasárnapi kedvezmény

Vásárolj kedvezményesen vasárnaponként a Hádában! Készülj fel az ünnepekre és töltsd fel ruhatáradat szebbnél-szebb darabokkal, hiszen Advent vasárnapokon 20% kedvezményt adunk minden termékre, a darabáras és a vasárnap is nyitva tartó kilós üzleteinkben! *Az akció időtartama üzletenként eltérő lehet! Az nyitvatartási idő változtatásának jogát fenntartjuk!

A Líra decemberi ajánlatából – Király Anikó: Mamusz, bejgli, szerelem

Két jegygyűrű, egy gimis fogalmazás, egy sorsdöntő kiállítás, egy guruló és egy sima étterem, egy kemping (ami már nem romos, de majdnem megint az lesz), háromszáz sima és egy jövendőmondó bejgli, egy régi és egy új szerelem, egy bolondos december, no meg egy felejthetetlen karácsony és egy szilveszteri buli a Balaton partján.

A Líra decemberi ajánlatából – Charles Dickens: Dickens minden napra

„Adj egy jó könyvet vagy egy jó újságot, ültess le a tűz elébe, és én vagyok a világon a legboldogabb.” – Charles Dickens: Szép remények Charles Dickens a viktoriánus kor egyik legelismertebb írója, regényei ma is népszerűek. Fanyar humorú, romantikus ábrándokkal átszőtt, ámde a könyörtelen valóságot is bemutató bölcs mondataiból gyűj­töttünk össze annyit, hogy az év […]