Ajándékpara helyett ‒ 10 meglepi, amivel nem lőhetsz mellé

Karácsony ünnepe elsősorban a szeretetről, családról, szeretteinkről szól, ehhez kapcsolódik az ajándékozás, ami tulajdonképpen a szeretet kifejezésének egy módja. Sokszor viszont az ajándékozás már inkább csak megszokás, ezért is adunk egy rövid kis segédletet a legjobb ajándékötletekhez!

1. Ne a gazdinak, hanem a kedvencének!

Ha négylábú kiskedvencnek adsz ajándékot, akkor valójában a gazdinak is ajándékot adsz, ezért egy minőségi macskajáték, kutyaeledel vagy jutalomfalatka sosem lehet rossz meglepetés! Örül a kiskedvenc, ezért örül a gazdi, ezért örül mindenki!
NEXT STOP tipp: A kisállatok fellegvára nem más, mint a Fressnapf, ezért is van mindkét Next Stop Üzletközpontban ilyen bolt! Bármit is álmodtál meg négylábú barátodnak, ott megtalálod!

2. Ruhából sosem elég!

Mindenkinek van olyan ismerőse, akinek elég nehéz ajándékot találni. Ilyenkor jönnek a szokásos trükkök: csoki vagy bor. Ha nem szeretnél túl nagyot kockáztatni, de azért kilépnél a megszokottból, akkor a ruha a tökéletes választás! Főleg, hogy a vásárlástól számított 14 napig minden indoklás nélkül vissza lehet vinni az adott terméket, ha véletlenül túl nagy lenne, túl kicsi, túl bő, túl színes, túl csíkos, túl pöttyös…

NEXT STOP tipp: A KiK és a Háda választékában keresgélj, hiszen kollekciójuk állandóan frissül! 😉

3. Örök klasszikus: könyv
Mi a teendő, ha a családban vagy baráti körben van egy igazi könyvmoly, akinek ajándékot készülünk venni? Ha ez a helyzet áll fenn, akkor bontsunk pezsgőt, és ünnepeljük meg, hogy létezik ilyen bonyolult, de mégis végtelenül egyszerű eset! Egy biztos: csak be kell sétálni a Lírába, ott lesz, amire vágyik! De hogy pontosan mi is az? Háát…

4. Táska minden méretben
A ruha és a táska sokszor „kéz a kézben jár”, ezért ha a ruhaválasztás egy végeláthatatlan, bonyolult útvesztőnek tűnik, akkor fussunk neki a táskaválasztásnak! Táskában nem lehet rossz méretűt választani, így kizárhatjuk a ruhavásárlás legfőbb félelmét, hogy nem lesz jó a méret.

NEXT STOP tipp: A CCC boltjaiban fantasztikus táskákat találtok fantasztikus áron!

5. Játszani jó
Ha nem is kifejezetten ajándékot, hanem közös élményt akarunk adni, akkor a társasjáték szuper választás! Főleg, ha még azon melegében összegyűlünk a tábla fölé, és ki is próbáljuk!

6. Digitális világban digitális ajándék

Igen, magától értetődő a felvetés: elektronikus eszköz. Na, de milyen? Konyhai turmixgép, okostelefon, hordozható winchester? Ha kicsit elmélázunk a „célszemély” karakterén, akkor könnyen bevillanhat a személyre szabott eszkösz!

NEXT STOP tipp:Ha elektronikus eszköz, akkor irány az Euronics!

7. Fa alá növényt!

Ha az eddigiek közül egyik sem passzol igazán, akkor itt a jolly joker! Vásárolj az Oázisban valamilyen növényt! Cserepes virágot, hatalmas örökzöldet, esetleg egy egzotikus szobanövényt!

8. Különleges ajándék különleges embernek
Ebben a pontban is egy rendhagyó ajándékötletet mondunk: reformélelmiszer. Sokan vagyunk, akiknek van ismerős, akinek van valamilyen különleges diétás alapelve. Húsmentes, tejmentes, gluténmentes, mindenmentes. Ha szeretnénk neki kedveskedni, akkor irány a dm, hiszen ott számos reformélelmiszert találhatunk a polcokon!

9. Bármit a lakásba!
Ha pedig végleg kifutottunk az ötletekből, akkor vessünk egy pillantást a célszemély lakására! Hiányzik egy kecses kis gyertyatartó egy asztalról? Esetleg egy szuper állólámpa kellene még a nappaliba? Ajándékot a lakásba!

NEXT STOP tipp:A PEPCO üzletekben számos lakberendezési kiegészítőt és tárgyat találtok, ráadásul mindezt fantasztikus áron!

10. Ajándék első kézből
Nem véletlenül marad listánk legutolsójának ez a felvetés, hiszen ez az ajándékozás igazi lényege. Szívvel-lélekkel. Mi lehetne jobb ajándék egy saját, kézzel készített meglepetésnél? Süssünk, főzzünk, barlácsoljunk!

NEXT STOP tipp:Ha sütésre vagy főzésre adjuk a fejünket, akkor az ALDIBAN megtaláljuk a minőségi hozzávalókat remek áron!

Kapcsolódó bejegyzések

kari

Karácsonyi rituálék, ihletadó ünnepi szokások

Karácsonyfa Az ünnep klasszikus momentuma, a karácsonyfa felállítása és díszítése német nyelvterületen jelent meg először a XVI-XVII. században, és nálunk máig elengedhetetlen dekorációs kelléke
blog008

10 olcsó és egyszerű DIY karácsonyi dekoráció!

Habár még jócskán előttünk van karácsony ünnepe, ettől függetlenül nem árt, ha idejében elkezdjük a dekorálást! A készülődés alatt persze ne kötelező, erőltetett programokat

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás