4+1 dolog, ami nem hiányozhat a téli szettbőll!

Eddig késett a téli időjárás, de úgy tűnik, most végre megérkezett! Röpködnek a mínuszok, esik a hó, a járókelők óvatosan lépdelnek a járdán, az autók pedig szinte csak araszolnak. Ilyen körülmények között esik csak igazán jól egy kis shoppingolás a meleg üzletközpontban! És hogy mit vegyetek? Mutatjuk!

1. Bakancs a CCC-ből!

Ha már a hatalmas havazásokról volt szó, akkor egy fagy és vízálló lépő elengedhetetlen. Szerencsére már egyre több olyan darab várja a gazdáját az üzletek polcain, amik nem csak praktikusak, célszerűek, hanem még kifejezetten stílusosak is! Ha a praktikus-célszerű-stílusos háromszögben gondolkozol, akkor nézz be a CCC üzleteibe, ahol fantasztikus cipőket találhatsz! Csak győzz választani a rengeteg bakancs és csizma közül!

2. Pulóver a Hádából

Sok dolog van az életben, amiből sosem elég annyi, amennyi éppen van. Egyesek a sörre eszküsznek, valaki szabadnapból szeretne magának végtelen mennyiségűt, mi pedig rögtön a pulóverekre gondolunk. Színes, csíkos, mintás, feliratos, kötött, kerek nyakú, kivágott, kapucnis, zsebes, kardigán, és a sornak itt korán sincs vége! Ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor nézz be a Háda üzleteibe, ahol sosincsenek híján a jobbnál jobb pulóvereknek!

3. Pihe-puha kiegészítők a KiK-ből

Egy nap a munkahelyen, egy végtelennek tűnő út hazáig. Ismerős? Ilyenkor már semmi másra nem vágyunk, csak hogy begubózzunk a lakás egy meleg sarkába valami pihe-puha, komfortos környezetbe. Ehhez a csendélethez találsz fantasztikus kiegészítőket a

4. Kutyaruha a Fressnapf-ból!
A legjobb ruha mit sem ér, ha nem tudjuk hordani. De még ez sem minden, hiszen ha kutyánkat egy mutatós kabátkába öltöztetjük, az garantáltan mindenen és mindenkin túltesz! A legfontosabb persze kiskedvenceink egészsége, nehogy megfázzanak, de ha már kutyaruhában gondolkozunk, akkor miért ne öltözzünk össze velük? A nagy ruhabevásárló körút végén ejtsd útba a Fressnapf üzletét, és vegyél négylábú barátodnak is egy fantasztikus ruhát, hogy már távolról ki lehessen szúrni: ti aztán egy húron pendültök!

4+1. Könyv a Lírából
Igaz, nem épp ruhatárba való dolgokat lehet kapni a Lírában, de ha már a harmadik pontban pihe-puha kiegészítőkről volt szó, amikben egy élmény bekuckózni a lakás egy meleg sarkába, akkor abból a sarokból nem hiányozhat valami jó könyv! Krimiktől kezdve klasszikus irodalmon át útikönyvekig mindent megtaláltok a Lírában!

Kapcsolódó bejegyzések

blog013

Így kuckózz be tél végén!

A meteorológiai tavasz még elég messze van, és bár nagyon várjuk már, a jóidőre várnunk kell. A szürke téli estéken pedig a legjobb társ
blog011

Fogadalmak helyett – A legjobb praktikák, hogy 2018 a teljesség éve legyen!

A szokásos menetrend: új év, új fogadalmak, februárban pedig már arra sem emlékszünk, hogy mi volt egyáltalán a terv. Ismerős helyzet? Sok esetben túlságosan

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás