Akciók

TAVASZI GLAMOUR NAPOK A CCC-BEN

20% kedvezmény minden termékre: cipőkre, táskákra és kiegészítőkre! Az ajánlat CCC klubtagok számára elérhető és mindazoknak, akik azzá szeretnének válni. Regisztrálj 1 perc alatt a CCC app-ban vagy CCC üzletünkben. Az ajánlat 2024.04.11-től 2024.04.14-ig  elérhető.  

LEGO City és Friends Űrkalandok a Régióban

LEGO City és Friends Űrkalandok 👩‍🚀🚀 Légy részese a futurisztikus világűrbeli kalandoknak új LEGO szetteinkkel! Az akció 2024. április 1-30. között, illetve a készlet erejéig érvényes az ország összes REGIO JÁTÉK áruházában.

Tavaszi Reebok kampány a CCC-ben

Engedd szabadjára az energiáid! 🔓️🔥 A CCC és a REEBOK sneakerei készen állnak az új szezonra! Böngészd át a széles kínálat különleges modelljeit és használd ki a tavaszi szezon lendületét.

Megérkeztek a Covalliero tavaszi/nyári újdonságai

Már elérhető a Déli-Farmnál a Covalliero legfrissebb tavaszi/nyári kollekciója, amely divatos lovasruházati termékeket kínál, valamint színben harmonizáló kötőfékeket, vezetőszárakat, nyeregalátéteket és egyéb praktikus lovasfelszereléseket. Örömmel értesítjük azokat, akik a 2023-as tavaszi/nyári szezon színeit és stílusait kedvelték, hogy a kollekció számos darabját most 10-30%-os kedvezménnyel érhetik el a készlet erejéig.  

Friss, helyi, kézműves termékek rajongói figyelem!

A Next Food Termelői Piac újra a megszokott helyen vár benneteket!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás