Akciók

A Líra kínálatában: Ady Endre – Szeretném, ha szeretnének

“Szeretném, ha szeretnének” – mondja, kéri, könyörgi egy költői hang, ami hamisítatlanul adys. Meglepő, de Ady Endre akkor írta e sorokat, amikor végre elismert, sokak által megbecsült (és sokak által támadott), de mindenképpen megkerülhetetlen alakja lett a magyar irodalmi életnek. Ő a Nyugat bástyája, A Holnap című antológiák költőfejedelme, egy egész lírikus nemzedék példaképe. A verseskötet megvásárolható a Next Stopnál található Líra könyvesboltban.

A Líra kínálatában: Serena Valentino – Különös nővérek

A különös nővérek szörnyeteggé változtattak minden ártatlan lelket, és amerre jártak, káoszt hagytak maguk után. A sok szenvedés után mindenki az igazságra áhítozik. Ám ha kiderül ezeknek az ördögi perszónáknak a titka, az mindent fenekestül felforgat. A könyvet keresse a Next Stopnál található Líra könyvesboltban.

A Líra kínálatában: Stella Tarakson – Állati kávézó – Herriot, a bátor kisegér

Elli és anyukája új városba költöznek, ahol egy réges-régi ház lesz az otthonuk. Úgy tervezik, hogy az alsó szinten egy kávézót nyitnak, de még rengeteg tennivaló vár rájuk. A könyvet keresse a Next Stopnál található Líra könyvesboltban.

A Líra kínálatában: Chris Carter – Halállista

Robert Hunter, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztályának nyomozóját egy ismeretlen telefonáló arra kéri, hogy látogasson el egy honlapra, amely élőben közvetíti egy üvegtartályba zárt, megkötözött férfi utolsó perceit. A könyvet keresse a Next Stopnál található Líra könyvesboltban.

Szánj időt magadra!

Egészség, pszichológia, ezotéria témájú könyvek, kedvező áron, akár 600Ft-tól. Több mint 200 könyv közül lehet válogatni a Next Sopnál található Líra könyvesboltban.

Februári árucsere a Hádában!

A tél folytatódik, a Háda pedig segít lépést tartani az időjárással! Február 1. és 6. között teljesen új árukészlettel várnak Téged országszerte 84 üzletükben! Ne feledd, az árucsere időpontja üzletenként eltérő lehet!

Egy kis segítség az évkezdéshez

Egy kis segítség az évkezdéshez! Az Élettervező egy önismereti határidőnapló. Vezérfonalat nyújt a hétköznapjaid szervezéséhez és a hosszú távú céljaid elmélyítéséhez. / Erő. Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. /A napok iszkolása könyvnoteszben Ottlik Géza idézeteivel találkozhatunk az ő tereivel és figuráival. Vincent van Gogh rajzai a könyvnotesz szövegeinek útitársai. / A Hatperces sikernaplóban ezúttal a tudatos jelenlét és a produktivitás bevált stratégiái találkoznak egymással, hogy a napló felhasználói a kitűzött céljaikat mostantól nemcsak következetesebben, hanem higgadtabban is elérhessék.

🔥❗️ ÓRIÁS LEÉRTÉKELÉS A CCC-BEN ❗️🔥

Szerezd be a téli szezon legstílusosabb cipőit és táskáit 10-70% kedvezménnyel! Több mint ezer leértékelt modell vár polcainkon óriási engedményekkel. Látogass el a CCC üzletbe és ne habozz beszerezni kedvenceidet, mielőtt más lecsap rájuk!

Készletkisöprő akció a Déli-Farmnál!

Most szuper áron juthat hozzá a Déli-Farm kifutó termékeihez, érdemes betérni az üzletbe, vagy ellàtogatni a delifarm.hu webáruházba! A Készletkisöprő akció keretében haszonállatos, lovas, kisállatos, és villanypásztoros kifutó termékek között is válogathat a készlet erejéig!
termelői-akció

Friss, helyi, kézműves termékek rajongói figyelem!

A Next Food Termelői Piac újra a megszokott helyen vár benneteket!

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás